Qlandia
Na muzikalu Moje pesmi, moje sanje z Evo Černe

V petek, 26. 5. 2017 smo obiskali našo Evo Černe na premieri muzikala Moje pesmi, moje sanje. Vsem glasbenim in gledališkim sladokuscem obljubimo, da ob igri in petju vrhunske slovenske zasedbe ne bodo ostali ravnodušni.


Muzikal, ki ga boste nekateri najbrž bolj poznali po angleškem naslovu The Sound of Music, je eden najbolj priljubljenih muzikalov vseh časov. Od prve uprizoritve leta 1959 je bil prikazan že v 17.500 različnih produkcijah po celem svetu, letno pa si ga ogleda več kot 600.000 ljudi. Vznemirljiva zgodba, prepredena z večno glasbo Richarda Rodgersa, pripoveduje zgodbo o družini von Trapp in val sprememb, ki jih prinese prihod nove varuške Marie.


Poleg simpatične in talentirane Eve Černe v vlogi varuške Marie, gosti muzikal v glavnih vlogah še druga zveneča imena, med katerimi je tudi Boštjan Romih v vlogi stotnika von Trappa. Turneja muzikala po Sloveniji se je ravno začela, vse prihajajoče termine predstav in informacije o vstopnicah si lahko ogledate tukaj.

Po pevskem poletju na slovenskih odrih se bo Eva Černe pridružila ostalim članom strokovne žirije na glasbenem izzivu Qlandie QL talent. Če rad poješ in se želiš potegovati za veliko nagrado 1.500 EURter priložnost, da se s svojim glasom predstaviš pomembnim predstavnikom iz glasbenega področja, nam pošlji posnetek svojega petja. Oddaš ga lahko v prijavnici na spletni strani QL talent ali kar preko Facebook Messengerja na Facebook profilu Qlandie

Pohiti, saj prijave zbiramo samo še do 30. 6. 2017.

Bi radi tudi vi prispevali svoje ideje, znanje ali zanimiva doživetja? Izpolnite obrazec in nam jih posredujte v obliki članka, fotografije ali video posnetka. Veselimo se vašega sodelovanja!

#dogajanje
Na kavi: Baby Center
Pogosta prva asociacija na december so otroško veselje in praznična darila. Zato smo tik pred praznično evforijo skočili v Baby Center, kjer so nam razkrili kakšen bo praznični december pri njih. Preberite intervju.
#dom #dogajanje
Zdravo spanje

Kakovosten spanec, ob katerem se zbudite spočiti, nasmejani in polni zagona za nov dan pogosto ni odvisen zgolj od vašega osebnega počutja. Upoštevajte spodnje in se pripravite na najboljše spanje vašega življenja!

#dogajanje #šport
Na kavi: V novi trgovini Sport Vision

Tokrat smo se na kavico in klepet zapeljali v Qlandio Novo mesto. Konec avgusta smo tukaj z navdušenjem pozdravili novo športno trgovino Sport Vision in seveda smo o njej takoj želeli izvedeti čim več. 

#dogajanje
Na kavi: Bags&More
V dneh tik pred začetkom šolskega leta smo se na obisk podali tja, kjer je v zadnjih avgustovskih dneh najbolj vroče – med police s šolskimi potrebščinami. 
#dogajanje
Na kavi: SIMPLE Barber Shop
Besedo brivec smo še do nedavnega povezovali s preteklostjo ...
#dogajanje
Zabavno v Qlandii

Včasih pride tak dan, ko potrebujete malo družbe, zabave in pozitivne energije. Na tak dan vstopite v deželo zabave, kjer ste vedno nekaj dogaja in ste vedno dobrodošli!

Preverite, kaj vse se dogaja pri nas. Spremljajte rubriko DOGODKI na spletni strani in bodite na tekočem s prihajajočim dogajanjem v vaši Qlandii.

DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAQL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAKamnik