Qlandia
Vroči duo BQL s svežim spotom in poletnim #BQLTOUR
10. julija lahko Roku in Aneju prisluhnete na QL poletnem žuru v Qlandii Kamnik
Slovenski POP duo se v vročih poletnih dneh odpravlja na vseslovensko turnejo. Rok in Anej, ki sta srca slovenskih mladih dam razvnela s skladbo Heart of Gold, bosta težko pričakovani #BQLTOUR začela na QL poletnem žuru v Qlandii Kamnik.

Da sta BQL res na vročem valu slovenske glasbe ni nič novega. Uspešnica Heart of Gold ostaja 2. najbolj predvajana slovenska pesem na nacionalni lestvici radijskih postaj SLOTOP50, fanta pa osvajata lestvice še z novim hitom It's Complicated, ki sta ga posnela z duom Maraaya. Njun uspeh potrjuje tudi dejstvo, da sta poleg Eda Sheerana edina izvajalca z dvema skladbama med top 10 predvajanimi skladbami v celoti (tuje + slovenske).

V zahvalo vsem svojim oboževalkam in oboževalcem, medijem in tistim, ki so ju podprli, sta BQL nedavno objavila in izdala uradni videospot pesmi Heart of Gold, ki jima je spremenila življenje. 

Medtem, ko napovedujeta fanta v jeseni izid dveh novih skladb, med drugim tudi novega glasbenega sodelovanja, ju lahko ujamete na enem od poletnih terminov odličnega #BQLTOUR. Prva etapa turneje bo QL poletni žur v Qlandii Kamnik. Fanta se svojega nastopa že izjemno veselita in komaj čakata, na druženje z vsemi, ki si boste v vročih poletnih dneh zaželeli prijetne glasbene osvežitve. #BQLTOUR bosta nadaljevala s koncerti po celi Sloveniji – premierno bosta obiskala Bled in Koper, seveda pa ne bosta pozabila na domače koroške kraje.
Vabljeni na QL poletni žur z BQL! 
Ponedeljek, 10. Julij 2017 ob 18.00 v Qlandii Kamnik

Bi radi tudi vi prispevali svoje ideje, znanje ali zanimiva doživetja? Izpolnite obrazec in nam jih posredujte v obliki članka, fotografije ali video posnetka. Veselimo se vašega sodelovanja!

#otroci #zabava
QL tradicija: velikonočne igre s pirhi

Velikonočne praznike si lahko popestrimo tudi z domačim tekmovanjem. Ste že slišali za ciljanje in trkljanje pirhov? Priljubljeni igri s pisanimi jajci so del bogate slovenske tradicije ob veliki noči. Preberite, kako jih igramo in kakšna so pravila.

#otroci #zabava
Kaj početi na deževen dan?
Oh, ta muhasta jesen! Sedimo v šoli in sije sonce, ko odhitimo domov pa nas že pričakajo oblaki in nadležen dež. Pa tako zelo smo si želeli na igrišče s sošolci … No, tudi v deževnih dneh ni časa za slabo voljo in dolgčas.
#otroci #zabava
Izdelaj svojo najbolj QL kitaro!
Popestrite deževen dan s polno žlico ustvarjanja in pravega zvezdniškega navdiha.
#zabava
QLarin 1. rojstni dan
QLara je v mesecu septembru praznovala svoj 1. rojstni dan. Svečke je upihnila v vseh nakupovalnih centrih Qlandia, praznovati pa so ji skupaj z otroki pomagali tudi Damjana Golavšek, čarovnik Grega, akrobata Filip in Blaž in otroški muzikal ''Mojčin svet''.
#zabava
Povratek čarovniške evforije

Po devetih letih premora smo končno dočakali nove dogodivščine iz znamenite čarovniške šole Bradavičarka. 

QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Čeprav so trenutne razmere vse prej kot običajne, se je cvetoča pomlad prikradla v mesto in okolico ter s seboj prinesla srečo in veselje s soncem obsijanih toplih dnih. Svežino in razigranost pomladi smo vnesli tudi v novo številko QL magazina Mini. S pomladnim QL magazinom vam želimo vsaj malo razbremeniti dan in vas z lahkotnim branjem zazibati v prijetno pomlad. Poiščite nasvete za sijočo polt, poskusite naš recept za trendovski poke bowl, rešite nagradno križanko in z nasmehom stopite v sončne dni.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Kamnik