Qlandia
Reportaža iz polfinala QL Talent
V petek, 20.10.2017, se je v Qlandiji Kranj odvijal polfinale Qltalenta. 
Pred odrom se je ponovno zbralo veliko število poslušalcev.

Otroci pa so bili poleg glasbe najbolj navdušeni nad maskoto Qlandije, Qlaro.

Oder je z energično skladbo otvorila Eva Černe. Nasmešek na obrazu pove, da se veseli vseh čudovitih glasov mladih pevk tega večera.

Boštjan Romih je bil enako vznemirjen. Punce ga obožujejo.

Tudi tokrat je vse nastopajoče budno spremljala strokovna žirija, ki so jo sestavljali Simon Dvoršak, priznani dirigent, Eva Černe, magistra akademska glasbenica pevka in Irena Yebuah Tiran, priznana pevka in učiteljica solo petja.

V polfinalu se je pomerilo osem deklet – vsaka je morala zapeti dve kontrastni skladbi.

Prva je nastopila Jerca Lunar.

Druga je na oder pogumno stopila Ana Skumavč.

Kot tretja se je predstavila Anja Potočnik.

Četrta je ob spremljavi kitare zapela Ajda Vardjan.

Maja Tasič je kot peta zapela z nasmehom na obrazu.

Šesta po vrsti je svoji dve skladbi odpela Taša Mihelčič.

Predzadnja se je žiriji predstavila Zoja Jenko.

Kot zadnja je na oder stopila Lara Tanšek.

Ko so se zvrstile vse nastopajoče, je žirija podala svoje mnenje o tekmovalkah in Boštjanu odgovorila na nekaj navihanih vprašanj.

Eno izmed finalistk je pomagala izbrati publika in sicer z glasovanjem s frnikolami – seveda pod budnim očesom Boštjana. Večina obiskovalcev je priznala, da je minilo že kar nekaj časa, odkar so se nazadnje igrali s frnikolami. Sponzor javnega glasovanja je s tehnicami Tefal bil Big Bang

Po izboru publike je zmagala Taša Mihelčič, ki je bila vidno ganjena nad izidom glasovanja.

Strokovno žirijo je najbolj navdušila Ana Skumavč, ki se je rezultata zelo razveselila.

Irena, Eva, Boštjan in Simon so bili izredno zadovoljni s polfinalnim nastopom v Kranju. 

Zelo dobro razpoloženi sta bili po nastopu tudi finalistki pevskega tekmovanja Ql talent, ki sta z veseljem pozirali pred fotografskim objektivom.

Zmagovalki in ostale tekmovalke so domov odšle z novo izkušnjo, koristnimi napotki in lepimi spomini.

Bi radi tudi vi prispevali svoje ideje, znanje ali zanimiva doživetja? Izpolnite obrazec in nam jih posredujte v obliki članka, fotografije ali video posnetka. Veselimo se vašega sodelovanja!

#dogajanje
Na kavi: Baby Center
Pogosta prva asociacija na december so otroško veselje in praznična darila. Zato smo tik pred praznično evforijo skočili v Baby Center, kjer so nam razkrili kakšen bo praznični december pri njih. Preberite intervju.
#dom #dogajanje
Zdravo spanje

Kakovosten spanec, ob katerem se zbudite spočiti, nasmejani in polni zagona za nov dan pogosto ni odvisen zgolj od vašega osebnega počutja. Upoštevajte spodnje in se pripravite na najboljše spanje vašega življenja!

#dogajanje #šport
Na kavi: V novi trgovini Sport Vision

Tokrat smo se na kavico in klepet zapeljali v Qlandio Novo mesto. Konec avgusta smo tukaj z navdušenjem pozdravili novo športno trgovino Sport Vision in seveda smo o njej takoj želeli izvedeti čim več. 

#dogajanje
Na kavi: Bags&More
V dneh tik pred začetkom šolskega leta smo se na obisk podali tja, kjer je v zadnjih avgustovskih dneh najbolj vroče – med police s šolskimi potrebščinami. 
#dogajanje
Na kavi: SIMPLE Barber Shop
Besedo brivec smo še do nedavnega povezovali s preteklostjo ...
#dogajanje
Zabavno v Qlandii

Včasih pride tak dan, ko potrebujete malo družbe, zabave in pozitivne energije. Na tak dan vstopite v deželo zabave, kjer ste vedno nekaj dogaja in ste vedno dobrodošli!

Preverite, kaj vse se dogaja pri nas. Spremljajte rubriko DOGODKI na spletni strani in bodite na tekočem s prihajajočim dogajanjem v vaši Qlandii.

DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAQL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAKamnik