Qlandia
Reportaža iz polfinala QL Talent

Zadnje polfinalno tekmovanje Ql talent se je odvilo na Ptuju med prijetnim štajerskim občinstvom, ki je nastope spremljalo tako pred kot tudi nad odrom.

Da je v Qlandiji Ptuj že zelo hitro postalo vroče, je poskrbela nasmejana Eva Černe in razgrela do tedaj mirno publiko.

Moški spol na odru je zastopal šarmantni Boštjan Romih, ki je tudi tokrat poskrbel za navihane komentarje in žgečkljiva vprašanja, namenjena žiriji.

Simon, ki nastopajočim rad pove, kako pomembna je dobra izgovorjava pri petju; Eva, ki pri nastopajočih najbolj opazi interpretacijo skladbe in Irena, ki spremlja energijo na odru, so bili dobro pripravljeni, da izberejo zadnjo finalistko.

Na Ptuju se je vsem zbranim predstavilo osem nadobudnih pevk, ki jih petje veseli že od majhnih nog.

Prva je nastopila samozavestna Maša Marič, ki si je izbrala skladbi Natural woman in Molitva.

Kot druga nastopajoča se je predstavila navihana Pia Katarina Kremžar s pesmima Havana in Hurt.

Zapeljiva Anja Vodošek nas je v svet melodij kot tretja popeljala s pesmima Mesto sanj in Mercy on me.

Simpatična Nuša Bezjak je nastopila kot četrta in se predstavila s slovenskima skladbama Metulji in Vrhovi.

Peta se nam je na odru pridružila energije polna Ana Grdadolnik in odpela No one ter Ni ona.

Kot šesta je nastopila prisrčna Kaja Kralj in odpela skladbi Prva ljubezen ter One night only.

Sedma je na oder stopila vedno nasmejana Tjaša Jakup in zapela Sprosti se in Nisi sam.

Zadnja je oder zavzela razigrana Mia Koper in vsem zbranim odpela pesmi Have me to your heaven ter Verjamem. 


Publika je že nestrpno čakala trenutek, ko bodo lahko s svojim glasom oziroma frnikolo pomagali svoji finalistki do finala, ki bo 18. novembra v Kranju. Seveda se tudi tokrat niso mogli izogniti natančnemu nadzoru glasovanja s strani „policaja“ Boštjana. Z zanimanjem so glasovanje spremljale tudi nastopajoče. Sponzor javnega glasovanja je s tehnicami Tefal bil Big BangObčinstvo je največ glasov namenilo Nuši Bezjak, ki se bo lahko pomerila v velikem finalu tekmovanja v Kranju.

Dan smo sklenili polni novih doživetij in vtisov po nastopu osmih čudovitih deklet, za katere bomo zagotovo še veliko slišali, saj je vsaka izmed njih pokazala izvrsten pevski talent.


Zaključka polfinalnega dela tekmovanja sta se razveselili tudi Eva in Qlara, ki vsem pošiljata en veeeeelik objem in vas pozdravljata do prihodnjič, ko se srečamo na finalnem delu QL talenta.

Bi radi tudi vi prispevali svoje ideje, znanje ali zanimiva doživetja? Izpolnite obrazec in nam jih posredujte v obliki članka, fotografije ali video posnetka. Veselimo se vašega sodelovanja!

#dogajanje
Na kavi: Baby Center
Pogosta prva asociacija na december so otroško veselje in praznična darila. Zato smo tik pred praznično evforijo skočili v Baby Center, kjer so nam razkrili kakšen bo praznični december pri njih. Preberite intervju.
#dom #dogajanje
Zdravo spanje

Kakovosten spanec, ob katerem se zbudite spočiti, nasmejani in polni zagona za nov dan pogosto ni odvisen zgolj od vašega osebnega počutja. Upoštevajte spodnje in se pripravite na najboljše spanje vašega življenja!

#dogajanje #šport
Na kavi: V novi trgovini Sport Vision

Tokrat smo se na kavico in klepet zapeljali v Qlandio Novo mesto. Konec avgusta smo tukaj z navdušenjem pozdravili novo športno trgovino Sport Vision in seveda smo o njej takoj želeli izvedeti čim več. 

#dogajanje
Na kavi: Bags&More
V dneh tik pred začetkom šolskega leta smo se na obisk podali tja, kjer je v zadnjih avgustovskih dneh najbolj vroče – med police s šolskimi potrebščinami. 
#dogajanje
Na kavi: SIMPLE Barber Shop
Besedo brivec smo še do nedavnega povezovali s preteklostjo ...
#dogajanje
Zabavno v Qlandii

Včasih pride tak dan, ko potrebujete malo družbe, zabave in pozitivne energije. Na tak dan vstopite v deželo zabave, kjer ste vedno nekaj dogaja in ste vedno dobrodošli!

Preverite, kaj vse se dogaja pri nas. Spremljajte rubriko DOGODKI na spletni strani in bodite na tekočem s prihajajočim dogajanjem v vaši Qlandii.

DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAQL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAKamnik