Qlandia
Preženi sivino deževnega dne!

Praznična evforija se je počasi polegla. Lučke praznično okrašenih mest so ugasnile in nastopil je sivi januar – mesec, ko večino ljudi oblega popraznični blues. Kratki dnevi, muhasto vreme, mraz … le kdo ne bi se zabubil v toplo odejo in lenobno poležaval ves dan?

Nikakor! Tudi v sivih deževnih dneh je razpoloženje lahko prav živahno. Poskusite naš nabor QL aktivnosti, ki bodo obarvale prav vsak deževen dan.

Poigrajte se z okusi

Kdaj ste na zadnje ustvarjali v kuhinji in preizkusili nekaj novega? Poiščite mamljiv recept in zberite vse sestavine. Sami, z dragim, prijatelji ali vašimi najmlajšimi – dan bo takoj lepši, ko bo kuhinja zadišala po novih dobrotah, želodčki pa bodo kar zaploskali od veselja. Potrebujete navdih? Prebrskajte po naših QL receptih >> 

Priredite svoj modni šov

Poležavanje na kavču nadomestite z zabavnim domačim modnim šovom. Vsak od družinskih članov naj v svoji omari poišče najbolj nenavadne, barvite modne kose in jih sestavi v čim bolj odštekano kombinacijo. Dnevna soba bo v trenutku postala zabavna modna steza polna smeha in norčij. Zagotovo boste našli kak QL modni kos na katerega ste popolnoma pozabili ali pa boste ugotovili, da določenih oblačil ne potrebujete več. Izkoristite priložnost in po zabavi naredite red v svoji omari.

Plešite v dežju

Zakaj bi se dežnim kapljicam skrivali, če lahko zaplešete v njihovem ritmu? Oblecite se v dežna oblačila in obujte pisane gumijaste škornje. Ne pozabite na izviren dežnik, ki vam bo v vsakem trenutku narisal nasmeh na obraz. Skačite po lužah, začutite kapljice dežja na licih, ali se toplo stisnite pod skupnim dežnikom. Preprosto prebudite otroka v sebi. 

Prepustite se domišljiji

Preberite knjigo, ki vas že dolgo čaka na knjižni polici, iz predala vzemite pripomočke za ustvarjanje ali pobrišite prah iz šivalnega stroja in ustvarite svojo novo kreacijo. Zvok dežnih kapljic pomirja in osredotoča, tako da vas bo zagotovo popeljal na pot domišljije. Odprete lahko tudi pobarvanko za odrasle in se za nekaj uric zatopite v svet barv in vzorcev. 

Podajte se po nakupih

Ko vas vreme spravlja v slabo voljo, si lahko dan polepšate z novim modnim kosom, parom čevljev, ki ga že dolgo opazujete v izložbi, ali prikupnim pripomočkom za dom. V Qlandii je tudi v deževnih dneh nakupovanje povsem prijetno – za vas smo na vhodih postavili priročne naprave za ovijanje mokrih dežnikov

Storitev je brezplačna in enostavna za uporabo. 

Preizkusite jo in pozabite na mokro nadlogo, ki ovira nakupovanje.

Bi radi tudi vi prispevali svoje ideje, znanje ali zanimiva doživetja? Izpolnite obrazec in nam jih posredujte v obliki članka, fotografije ali video posnetka. Veselimo se vašega sodelovanja!

#nasvet #zdravje
Poletna intimna nega

Za intimno nego moramo seveda poskrbeti v vsakem letnem času, vendar je poleti še toliko bolj pomembno da se je lotimo pravilno. Vročina in vlaga spodbujata potenje, kar je lahko izjemno neprijetno za intimne predele. Na kaj moramo biti v vročih dneh še posebej pozorni?

#nasvet
Kuža in jaz: kako se odpraviti na počitnice z avtom
Prihaja poletje in čas, ko razmišljamo o načrtih za počitnice. Boste svojega zvestega štirinožnega prijatelja vzeli s seboj na pot? Da bo vožnja s kužkom v jeklenem konjičku prijetna in varna za vse, je potrebno upoštevati nekaj preprostih pravil.
#nasvet
7 QL trikov, kako lahko uporabite zobno pasto

To, da poskrbi za čiste zobe in svež zadah že vsi vemo. Kaj pa lahko še očistite z njo?

#nasvet
4 domači postopki barvanja pirhov
Od otroško zabavnih do moderno elegantnih – pripravili smo vam kar nekaj idej, kako doma ustvariti prelivajoče se barvne pirhe in z njimi okrasiti velikonočno mizo.
#nasvet
Super darila, ki si jih privoščite z vašo QL darilno kartico

Ste za darilo prejeli darilno kartico Qlandia? Za vas smo pripravili nabor izvrstnih nakupov, ki jih z vašo darilno kartico lahko opravite v nakupovalnih centrih Qlandia.

#nasvet
Obvarujte oči pred modro svetlobo!

Pekoče, izsušene in razdražene oči niso nič novega pri dolgem delu z računalnikom. Čas je, da si omislite svoja računalniška očala.

QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Ste v svoji Qlandii že zagledali nov QL magazin Mini? Ne, to ni magazin za naše najmlajše obiskovalce, čeprav se v njem najdejo simpatično QL vsebine tudi zanje, temveč manjša, krajša in bolj ekspresna različica QL magazina, ki jo boste z veseljem prebrali, ko boste imeli 5 minut časa.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Kamnik