Qlandia
KE Makeup na QL modnih tednih
Na QL modnih tednih ne bomo poskrbeli za izjemen pomladni videz zgolj z oblačili, temveč vas bomo naučili tudi, kako s pravilnim ličenjem poudariti naravno lepoto.

Za vse gospodične smo pripravili delavnico s Kajo Elsner, mlado makeup artistko, ki bo s polnim kovčkov uporabnih nasvetov (in ličil, seveda) obiskala prav vsako Qlandio.

V pričakovanju druženja z vami je Kaja zapisala:

Prihaja čas, ko zimi (končno) mahamo v slovo. Z novim letnim časom pa prihajajo novi lepotni trendi. Letošnjo pomlad bomo ponovno obkroženi s čudovitimi pasteli, prevladovala bo koralna barva, pojavljali pa se bodo tudi odtenki močne rožnate, bledo rumene in kraljevsko modre.

Na QL modnih tednih bom z vami v sklopu modnih delavnic v lepotnem kotičku KE Makeup, kjer bom z vami delila uporabne nasvete za svež dnevni makeup. Začeli bomo z osnovo – podlago, ki ji bomo namenili kar nekaj pozornosti, nadaljevali pa z ličenjem oči, obrvi in ustnic. Sama podpiram poudarjanje naravne lepote, zato se bomo trendov dotaknili na uporaben način za vsakdanji videz. Zaključili bomo z vašimi vprašanji, zato le pridite in se česa novega naučite!

Z veseljem vas pričakujem,

Kaja

Kdaj bo KE Makeup modni kotiček v vaši Qlandii?

5. 4. Qlandia Kamnik
6. 4. Qlandia Maribor
12. 4. Qlandia Ptuj
13. 4. Qlandia Novo mesto
18. 4. Qlandia Kranj
19. 4. Qlandia Nova Gorica
20. 4. Qlandia Krško

Bi radi tudi vi prispevali svoje ideje, znanje ali zanimiva doživetja? Izpolnite obrazec in nam jih posredujte v obliki članka, fotografije ali video posnetka. Veselimo se vašega sodelovanja!

#lepota
Čas je za spremembo!
Po poletju lasje potrebujejo nego, predvsem pa obisk frizerja, ki bo odstrigel nastalo škodo in osvežil videz pričeske. Razmišljate tudi o novi barvi? Poskusite katero od trendovskih izbir, ki jih prinaša jesen 2019?
#lepota
Lepe in urejene v prve jesenske dni
Poletni dnevi se končujejo, koža je po sončnih žarkih potrebna nege in priprave na mrzle dni. Čas kot nalašč za obisk kozmetičnega salona, čas za razvajanje in čas, da si privoščite manikiro, pedikuro, depilacijo, kot tudi druge nege za zaščito svojega obraza in telesa. Nohte polepšajte z barvnimi laki v enim izmed modnih odtenkov barve po lastni izbiri, bleščicami, briljantki in poslikavami.
#lepota
QL test: Kaj zares pomaga proti odrgnjenim stegnom?
Rdečica, mehurčki in pekoča bolečina, ki je vsekakor ne moremo prezreti. Odrgnjena stegna (t. i. »chub-rub«) so pogosto razlog, da tudi tople dni preživimo v žabicah ali dolgih hlačah. Nič več! 
#lepota
Sočna šobica tudi v mrzlih dneh

Suhe, razpokane ustnice so prava nadloga. S sladkim pilingom boste vanje v hipu vnesli sočnost in voljnost … in kar je najbolje, vse kar potrebujete, imate najbrž že v domači kuhinji!

#lepota
QL make up nasveti

Kaja Elsner, makeup artistka KE makeup, je na QL modnih tednih z nami delila povsem uporabne trike ličenja. 


QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
V Qlandii vas že čaka sveža številka QL magazina STYLE, polna svežih QL modnih trendov, novosti in idej za bolj hladne jesenske in zimske dni. »Ta dolg« magazin, kot mu pri nas rečemo, prinaša vse najboljše, kar vam je na voljo v nakupovalnih centrih Qlandia. Pobrskajte po izjemnih modnih kosih novih kolekcij za jesen in zimo 2019/2020, poiščite idejo ali dve za aktivnosti v družbi najmlajših, odkrijte najboljše iz sveta tehnologije in še in še.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Kamnik