Qlandia
Uredite svoja stopala
Uredite svoja stopala

Mali QL nasveti za lepa in urejena stopala, ki bodo v modni obutvi preprosto žarela vsak poletni dan.

Kopel proti potenju

V dovolj veliko posodo nalijemo toplo vodo, dodamo dve pesti grobe morske soli in nekaj kapljice eteričnega olja citronke ali limonine trave. 

Proti porumenelim nohtom

So vaši nohti od pogostega lakiranja zabarvani? Poskusite jih namakati v vodi z limoninim sokom.

Razpokane pete

Zmešajte po eno žlico kisa, medu in soli. Z mešanico mažite razpokane pete vsaj en teden. Kis bo suho kožo zmehčal, sol bo odstranila odmrle celice, med pa bo poskrbel, da bo koža na vaših stopalih nahranjena.

Otečena stopala?

V vročih dneh pogosto občutimo otekanje stopal in posledično nas čevlji nekoliko tiščijo. Hitra rešitev je hladna prha oz. kopel, stopala pa bodo manj otekala tudi, če boste zmanjšali vnos soli s prehrano.

Auč, peče!

Ko obujete odprte čevlje, ki izpostavljajo velik del stopala, ne pozabite na kožo nanesti kremo z zaščitnim faktorjem. Tako se boste izognili rdečici in opeklini ter seveda nič kaj ličnim »belim paščkom« na koži.

Bi radi tudi vi prispevali svoje ideje, znanje ali zanimiva doživetja? Izpolnite obrazec in nam jih posredujte v obliki članka, fotografije ali video posnetka. Veselimo se vašega sodelovanja!

#zdravje
10 vaj za dobro jutro

Pretegnite telo, zadihajte in vsak dan začnite s polno mero energije!

#zdravje
Odeja, čaj in kurja žup'ca …
Premagajmo zimske zdravstvene nadloge z naravnimi antibiotiki.
#zdravje
Kaj so superživila?

Spoznajte hrano, ki vas bo tudi v krajših in manj prijetnih hladnih dneh ohranila zdrave in polne energije.

#zdravje
Spomladanska utrujenost? Ne, hvala!

Uvedite nekaj malih sprememb v vaš vsakdan ter odženite občutek izčrpanosti in brezvoljnost, ki se pogosto prikrade v pomladnih dneh.

#zdravje
5 super QL razlogov zakaj po opravkih s kolesom
Vedno daljši dnevi, obsijani s prijetno toplimi sončnimi žarki, so na mestnih ulicah sprožili pravo malo invazijo nadobudnih kolesarjev. Še niste med njimi?
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Ste v svoji Qlandii že zagledali nov QL magazin Mini? Ne, to ni magazin za naše najmlajše obiskovalce, čeprav se v njem najdejo simpatično QL in ustvarjalne vsebine tudi zanje, temveč manjša, krajša in bolj ekspresna različica QL magazina, ki jo boste z veseljem prebrali, ko boste imeli 5 minut časa.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Kamnik