Qlandia
Cake smash za 1. rojstni dan
Svet mamic in malčkov je preplavil nov trend. Ste že slišali za »smash cake«? 

To je manjša, lepo okrašena tortica, ki pa ima poseben namen – je rekvizit, s pomočjo katerega bodo nastale edinstvene in zabavne fotografije vašega malčka za 1. rojstni dan. Z navdušenjem se bo vanjo zakopal vse do komolcev.

Da boste vedeli – gre za pravo packarijo! A je vredno … fotografije vas bodo nasmejale in raznežile vsakič, ko jih boste pogledali.

Torto naročite pri enem izmed ponudnikov slaščic v vaši Qlandii.

 Da bo cake smash fotografiranje uspelo: 

  • Nič hudega, če nimate teme zabave in torte v tem stilu. Enoletniki so še premajhni, da bi jih to ganilo. Kakršno koli tortico že boste uporabili, slavljenec bo navdušen.
  • Prt za zaščito? Pozabite. Razmišljajte raje v smeri zaščita tal, stene, stropa … Brez heca, ne bo vam uspelo, da bi umazanija ostala le na prtu. Zato zaščitite tudi tla.
  • Tortica v izrazito živahnih barvah je sicer super lepa, a jedilna barva je super močna. Madežev s kože ne boste odstranili še več dni! Brezkompromisno pa se bodo vtisnili tudi v oblačila in oblazinjeno pohištvo v bližini. Če želite minimalno uničenje, izberite minimalistično belo glazuro.
  • Cake smash fotografiranje naj ne bo na rojstnodnevni zabavi, saj se boste namesto z gosti in zabavo ukvarjali s čiščenjem.
  • Ne gre drugače, na koncu vas čaka težaško delo – čiščenje. Razen, če imate zelo kooperativne babice. Če je vreme pravo, cake smash podvig raje izvedite zunaj.

Bi radi tudi vi prispevali svoje ideje, znanje ali zanimiva doživetja? Izpolnite obrazec in nam jih posredujte v obliki članka, fotografije ali video posnetka. Veselimo se vašega sodelovanja!

#dom #dogajanje
Zdravo spanje

Kakovosten spanec, ob katerem se zbudite spočiti, nasmejani in polni zagona za nov dan pogosto ni odvisen zgolj od vašega osebnega počutja. Upoštevajte spodnje in se pripravite na najboljše spanje vašega življenja!

#dogajanje #šport
Na kavi: V novi trgovini Sport Vision

Tokrat smo se na kavico in klepet zapeljali v Qlandio Novo mesto. Konec avgusta smo tukaj z navdušenjem pozdravili novo športno trgovino Sport Vision in seveda smo o njej takoj želeli izvedeti čim več. 

#dogajanje
Na kavi: Bags&More
V dneh tik pred začetkom šolskega leta smo se na obisk podali tja, kjer je v zadnjih avgustovskih dneh najbolj vroče – med police s šolskimi potrebščinami. 
#dogajanje
Na kavi: SIMPLE Barber Shop
Besedo brivec smo še do nedavnega povezovali s preteklostjo ...
#dogajanje
Zabavno v Qlandii

Včasih pride tak dan, ko potrebujete malo družbe, zabave in pozitivne energije. Na tak dan vstopite v deželo zabave, kjer ste vedno nekaj dogaja in ste vedno dobrodošli!

Preverite, kaj vse se dogaja pri nas. Spremljajte rubriko DOGODKI na spletni strani in bodite na tekočem s prihajajočim dogajanjem v vaši Qlandii.

QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
V Qlandii vas že čaka sveža številka QL magazina STYLE, polna svežih QL modnih trendov, novosti in idej za bolj hladne jesenske in zimske dni. »Ta dolg« magazin, kot mu pri nas rečemo, prinaša vse najboljše, kar vam je na voljo v nakupovalnih centrih Qlandia. Pobrskajte po izjemnih modnih kosih novih kolekcij za jesen in zimo 2019/2020, poiščite idejo ali dve za aktivnosti v družbi najmlajših, odkrijte najboljše iz sveta tehnologije in še in še.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Kamnik