Qlandia
Urejeni za apres-ski
Urejeni za apres-ski
Ohranite QL slog tudi, ko stopite iz smuči.

Si lahko zamislite boljšo protiutež turobni zimi kot lahkotno šviganje po belih pobočjih gorskih vrhov? Mi niti! Smučanje, bordanje, sankanje in drugi zimski športi so pravi balzam za dušo in odličen recept za izničenje posledic pregrešnih prazničnih dni. Ena naših najljubših aktivnosti smučarskih dni so zagotovo apres-ski druženja in zabave. Ko se dan počasi levi v večer in smučke pospravimo, je čas, da na dan privlečemo svoj QL snežni slog in zablestimo tudi izven snežnih strmin.

Visoke petke in glamurozne obleke pustite doma. Za zabavo ob snežnih strminah se modno združi s funkcionalnim in, zakaj pa ne, nekoliko predrznim. Oblecite se v več slojih tanjših oblačil. Ta naj bodo taka, da boste vsak sloj posebej lahko sproščeno nosili. Dajte si duška z raznoraznimi pajkicami, puloverji iz kašmira, izvirnimi sončnimi očali (na snežne stylinge se odlično podajo sončna očala v obliki mačjih oči) in (umetnim) krznom v vseh mogočih oblikah. Ne pozabite na toplo nepremočljivo obutev, v kateri vam na zasneženih strminah in gozdnih poteh ne bo spodrsnilo.

Poglejte si naše QL predloge za popoln apres-ski slog.

Bi radi tudi vi prispevali svoje ideje, znanje ali zanimiva doživetja? Izpolnite obrazec in nam jih posredujte v obliki članka, fotografije ali video posnetka. Veselimo se vašega sodelovanja!

#moda #moda
6 rdečih luči za zgrešene nakupe
Recite ne modnim kosom, ki bodo še opremljeni z etiketo v omari čakali na boljše čase. Preverite, kako obvladati svoje nakupe in se izogniti tistim, za katere vam bo kmalu žal.
#moda
Sezona medvedov v polnem razmahu

Puhasti in topli plišasti plašči (»teddybear coat«) so osvojili srca številnih modnih navdušenk. Že imate svojega najljubšega zimskega medvedka?

#moda #lepota
Iz pisarne na zabavo
Kako svoj dnevni videz hitro preleviti v bolj glamuroznega, primernega za številne praznične zabave? Ko morate iz dnevnih obveznosti hitro skočiti na zabavo (ali poslovno večerjo), se držite teh petih korakov.
#moda
Tanek puli – modni kos, ki ga to jesen obožujemo!

V kombinaciji z blazerjem, kombinezonom, obleko z naramnicami ali širokimi hlačami – tanek puli je modni kos, brez katerega si letošnje jeseni ne predstavljamo.

#moda
QL torbe za šolske dni

Naveličani klasičnih nahrbtnikov? Poiščite modno torbo, s katero ustvarite popoln šolski slog.

#moda
Trend: urbani safari

Nevtralni toni, ki se v utility slogu prepletajo z živalskimi vzorci, velikimi kosi nakita in modnimi dodatki, ki odražajo naravo. Dobrodošli v urbani džungli.

DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAQL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAKamnik