Qlandia
Izbor za kratek čas

S knjigo v roki vam nikoli ne bo dolgčas, ne med čakanjem v vrsti, vožnjo na mestnem avtobusu, prvomajskimi prazniki ...

Že veste, katera knjiga bo vaša zvesta spremljevalka to pomlad? Da bo izbira lažja, smo vam pripravili nekaj predlogov, svoje pa so dodali tudi obiskovalci Qlandie.

QL nasveti naših obiskovalcev

Nazadnje sem prebral knjigo Psi – priporočam, a ne izdam ničesar. Vsak jo mora prebrati sam. Nočem povedati preveč, da ne izdam kakšnega podatka, ki bi bil ključen za interpretacijo posameznika. Dejan, 42, Qlandia Ptuj

Cavazza, zanimiva, pretresljiva in vredna branja – slog pisanja Vesne Milek mi je zelo všeč. Vesna, 29, Qlandia Kamnik

Priporočam knjigo Ana kuha. V njej je res mnogo okusnih receptov. Ravno prejšnji teden sem prijateljem skuhala večerjo po njenem receptu in zanjo prejela ogromno pohval. Simona, 29, Qlandia Ptuj

Dragon Empire – ker je zakon. Matic, 17, Qlandia Kamnik

Pižama: Slovenski klasiki. Zabavna, poučna knjiga, ki postavi književnost slovenskih klasikov v sedanji čas facebooka in interneta. Klemen, 36, Qlandia Kamnik

Ker sem mama, v zadnjem času kupujem le otroške knjige. Priporočam knjigo Letni časi, saj so poleg besedila tudi zanimive slike in okenca za odpiranje. Otrok tako sodeluje pri listanju in branju. Valentina, 33, Qlandia Nova Gorica

G. Martin: Igra prestolov. Navdušen sem nad stilom pisanja G. Martina, knjiga te potegne. Andrej, 53, Qlandia Kamnik

Nazadnje sem kupila knjigo K**c gleda, saj je zelo zabavna. Priporočam jo vsem, ki se veliko sekirajo, saj se ob njej zagotovo nasmejiš in sprostiš. Marina, 34, Qlandia Ptuj

Jorge Bucay: Ti povem eno zgodbo. Knjiga je sestavljena iz več zgodb, vse pa imajo pomembno sporočilo. Knjigo res priporočam. Veronika, 19, Qlandia Ptuj

To noč sem jo videl. Rada imam zgodovinsko tematiko in vsebina knjige se me je močno dotaknila. Milena, 53, Qlandia Kranj

Široko ponudbo kriminalk, dram, ljubezenskih, pustolovskih in zgodovinskih romanov, fantazije, poezije, otroških, strokovnih in kuharskih knjig .... lahko najdete v knjigarni v vaši Qlandii. 

Poiščite knjige v nakupovalnem centru Qlandia
Kriminalni roman Jaz sem smrt

Kriminalni roman Jaz sem smrt

Detektiv Robert Hunter raziskuje primer mučenja in grozovitega umora ženske na losangeleškem letališču.
Priročnik Zeleni smuti

Priročnik Zeleni smuti

Priročnik z recepti za zelene smutije, s sestavinami, ki jih lahko vključite in številnimi nasveti in zanimivosti o sadju in zelenjavi.
Ustvarjalna knjiga za princeske

Ustvarjalna knjiga za princeske

S pomočjo te knjige lahko izdelaš šptevilne predmete in okraske, ki jih potrebuje vsaka prava princeska, le slediti moraš preprostim navodilom.
Ženski roman Poglej me v srce

Ženski roman Poglej me v srce

Naključno srečanje na cesti neke deževne noči spremeni tok tako Colinovega kot Marijinega življenja.

Bi radi tudi vi prispevali svoje ideje, znanje ali zanimiva doživetja? Izpolnite obrazec in nam jih posredujte v obliki članka, fotografije ali video posnetka. Veselimo se vašega sodelovanja!

#otroci #nasvet
Iz šole prinesi znanje, ne virusa!

Poleg uradnih priporočil NIJZ smo poiskali še nekaj preventivnih smernic, ki zagotavljajo dodatno varnost pred okužbo s koronavirusom.

#nasvet
Boste podarili rožico? Preverite kaj pomeni!

Izberite in podarite rožo s pravim sporočilom. Preverite kakšen simbolični pomen nosi cvetje, ki ga najpogosteje podarjamo in poskrbite za presenečenje z osebno noto.

#dom #nasvet
Detajli, ki bodo naredili vaš dom popolnoma šik

Za popolnoma nov videz prostorov ni se treba lotiti temeljite prenove. Zadostuje že, da v svoj dom vnesete nekaj detajlov, s katerimi mu dodate šik pridih.

#nasvet #lepota
Ideja za darilo: doma narejene dišeče kopalne bombice
Prikupne barvite bombice, ki pričarajo omamno dišečo kopel so izvrstno darilo. Zakaj jih letos ne bi izdelali kar doma in z njimi obdarili najdražje? Predstavljamo vam super enostaven recept.
#nasvet
Kdo se boji praznikov?
Medtem ko mi uživamo v čarih prazničnih dni, lahko glasen šum in pokanje vznemiri ali celo prestraši naše male štirinožne ljubljenčke. Poglejte, kako jim lahko v takih primerih pomagate.
#nasvet
Kako se pripraviti na posvojitev?
Vsak dober posvojitelj jemlje prihod novega člana družine, kar domača žival zagotovo je, resno in odgovorno. To pomeni, da se že pred posvojitvijo pozanima za potrebe določene pasme, pa tudi prav za posebnosti, povezane z izbranim kosmatincem. 
DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAQL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAKamnik