Qlandia
Zeleni smoothie
Pomlad je prišla in čas je, da naša telesa začnemo zalagati s svežimi vitamini in minerali.
Zeleni smutiji osvajajo svet in naše kuhinje. Smutiji so polni vlaknin, vitaminov in antioksidantov, so pa zaradi pogoste visoke vrednosti sladkorja pravi obrok in ne le prigrizek. Najbolj priljubljeni so v sončni Kaliforniji in prva zaščitena blagovna znamka smutija je bila California Smoothie.

 Sladke sanje

Za okoli 1,5 l potrebujte:

  • 1 mango (zelo zrel, z olupkom, brez koščice)
  • 2 nektarini (brez koščice)
  • 15 češenj/višenj (slakih ali kislih, brez koščic in pecljev)
  • 200 g motovilca
  • 1/2 šopka peteršilja
  • 1/4 limone (olupljene)
  • 1/2 l vode
Zeleni smutiji vsebujejo vse hranljive snovi, ki jih potrebujemo. Njihova posebnost je uporaba zelenih listov, ki v mešalniku zmiksamo in zmanjšamo, vendar jih ne spremenimo. Varujejo nas pred obolevanji in skrbijo za naše dobro počutje.
Več receptov poiščite v knjigarnah Qlandie
Priročnik Zeleni smuti

Priročnik Zeleni smuti

Priročnik z recepti za zelene smutije, s sestavinami, ki jih lahko vključite in številnimi nasveti in zanimivosti o sadju in zelenjavi.
Prehransko dopolnilo klorela PlanetBIO

Prehransko dopolnilo klorela PlanetBIO

Je bogat vir beljakovin v katerih je zastopanih vseh osem esencialnih aminokislin in so zato primerljivi z beljakovinami živalskega izvora.

Bi radi tudi vi prispevali svoje ideje, znanje ali zanimiva doživetja? Izpolnite obrazec in nam jih posredujte v obliki članka, fotografije ali video posnetka. Veselimo se vašega sodelovanja!

#kulinarika
Energijske ploščice s čokolado
Pripravite zdrav prigrizek, ki je obenem božansko dober. Ploščice so polne hranilnih snovi in nas napolnijo z energijo, pripravljene pa so brez belega sladkorja. Super nadomestek čokoladi in drugim industrijsko pripravljenim sladicam za trenutke, ko nam »pade cuker«.
#kulinarika
Čas je za lučke!

Vas mika sladoled, vendar si želite nekaj bolj zdravega? Pripravite si super QL lučke. Prava eksplozija sočnih okusov vas bo tako v vsakem trenutku čakala v domačem zamrzovalniku. Poglejte recepte.

#kulinarika
Sočna španska paella z morskimi sadeži

Okusna morska jed, ki izvira iz sončne Valencie, bo tudi na domačih krožnikih priklicala pravo poletno atmosfero. Za vas smo pripravili recept.

#kulinarika
QL recept: Svež jogurtov dip (tzatziki)
Odlična izbira za pomakanje hrustljave zelenjave, tortilja zvitkov, mesa z žara ipd.
#kulinarika
QL recept: Tandoori piščanec z melono in mandlji
Hiter in zdrav obrok, ki pa je tudi nadvse okusen. 
#kulinarika
QL recept: Jogurtov cheesecake z borovnicami
Zabavni desert za tople poletne večere.
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Ste v svoji Qlandii že zagledali nov QL magazin Mini? Ne, to ni magazin za naše najmlajše obiskovalce, čeprav se v njem najdejo simpatično QL vsebine tudi zanje, temveč manjša, krajša in bolj ekspresna različica QL magazina, ki jo boste z veseljem prebrali, ko boste imeli 5 minut časa.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Kamnik