SuperStyle - Qlandia

SuperStyle

SuperStyle

JESEN 2020

Septembra je premierno zaživel nov magazin nakupovalnih centrov Supernova. 

SuperStyle vas bo navdušil s sodobno svežo podobo, vsebinsko pa združuje vse dosedanje magazine, ki ste jih obiskovalci naših centrov z veseljem listali in prebirali.

V jesenski številki boste med drugim pobližje spoznali skupino Supernova in nove razsežnosti nakupovanja v največji skupini nakupovalnih centrov v Sloveniji. Odkrijte naših 25 trgovskih oz. nakupovalnih centrov in več kot 700 trgovin in lokalo!

Seveda v magazinu SuperStyle nismo pozabili na modo, kulinariko, življenjski slog, zabavo za najmlajše in še veliko več. Potegujete se lahko tudi za 500 € v Darilnih karticah Supernova in darilne bone Hervis, ki so lahko vaši z rešitvijo nagradne križanke.

Vabljeni k branju!

QL magazin arhiv

JESEN 2020
NOVEMBER 2019
JESEN ZIMA 2019
AVGUST 2019
DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAQL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAKamnik