Qlandia

Plavalni klub Kamnik - QL zmagovalno društvo

Kot zmagovalno društvo v Qlandii Kamnik ste v nakupovalnem centru in na spletni strani izglasovali Plavalni klub Kamnik. 
Društvo spodbuja populizacijo plavanja prek različnih plavalnih tečajev. Je med najštevilčnejšimi in najuspešnejšimi športnimi društvi v Kamniku. 

Klub organizira plavalne tečaje za otroke, rekreativno plavanje za mladostnike in odrasle. Trudijo se za razvoj tekmovalnega športa, pri čemer dosegajo odlične rezultate v vseh kategorijah.

V soboto, 9.7.2016 bo Plavalni klub Kamnik bo že 15. leto zapored gostil eno največjih plavalnih tekmovanje v Sloveniji Plavalni miting VERONIKA.

Kljub oteženim pogojem, saj Kamnik nima ustreznega bazen, plavalci dosegajo izjemne rezultate.

Zakaj ste ravno vi QL zmagovalno društvo?

Zato ker se trudimo za promocijo aktivnega in zdravega življenjskega sloga. Kljub temu, da v Kamniku nimamo ustrezno pokritega bazena, dosegamo odlične rezultate na številnih tekmovanjih. Naše plavalke in plavalci se 8 mesecev vozijo na treninge v Radovljico.

Bi radi tudi vi prispevali svoje ideje, znanje ali zanimiva doživetja? Izpolnite obrazec in nam jih posredujte v obliki članka, fotografije ali video posnetka. Veselimo se vašega sodelovanja!

Izpolnite skrito željoIzpolnite skrito željo
IZBERITE VREDNOST
IZBERITE TIP DARILNE KARTICE
Že imate svojo QL kartico?
Že imate svojo QL kartico?