Qlandia

QL za hišne ljubljenčke: naravna prehrana

Manj procesirana hrana vsebuje bistveno več organizmu koristnih snovi in ima precej višjo biološko vrednost. Kako priskrbeti le najboljše tudi za naše najboljše prijatelje - štirinožce?

Kakšen je naravni obrok?

  1. Vsebuje manj kemikalij in je manj predelan
  2. Ne vsebuje umetnih dodatkov kot so barvila, ojačevalci okusa in konzervansi
  3. Je brez drugih kemičnih dodatkov
  4. Ne vsebuje strupenih pesticidov
  5. Je najboljše orožje v boju proti okužbam kože in alergijam
  6. Vsebuje samo najkakovostnejše beljakovine in sestavine najvišje kakovosti
  7. Krepi imunski sistem psa in ga ščiti pred boleznimi

Kakovost hrane ...

ima posredne in neposredne učinke na kakovost življenja. To, s čimer hranimo svojega psa, ima velik učinek na to, kako ljubljenček izgleda, kako se počuti in kako deluje. S kakovostno naravno hrano bomo svojemu kosmatincu pomagali zagotoviti dolgo, srečno in zdravo življenje. Razkošen in sijoč kožuh, energija za igro in tekanje, zdrava telesna teža ter močan imunski sistem močno izboljšajo kakovost življenja vse do pozne starosti.
Nekateri ljudje se odločajo za hranjenje surove hrane, spet drugi pa raje posegajo po briketih in konzervah, ki so po svoji recepturi bistveno manj obdelani in vsebujejo več zelenjave in sadja, kljub temu pa so še vedno uravnoteženi. Tako poskrbimo za vse elemente zdravega in naravnega načina prehranjevanja, ne da bi se morali mučiti s pripravo uravnoteženega obroka sami.
Vse za male živali poiščite v nakupovalnem centru Qlandia

Bi radi tudi vi prispevali svoje ideje, znanje ali zanimiva doživetja? Izpolnite obrazec in nam jih posredujte v obliki članka, fotografije ali video posnetka. Veselimo se vašega sodelovanja!

Izpolnite skrito željoIzpolnite skrito željo
IZBERITE VREDNOST
IZBERITE TIP DARILNE KARTICE
Že imate svojo QL kartico?
Že imate svojo QL kartico?