Qlandia
Knjigarna/papirnica

Knjigarna Felix

Knjigarna Felix

Vabljeni v knjigarno Felix, v kateri nudimo največjo izbiro knjig v Kamniku!

Vabljeni v knjigarno Felix, v kateri nudimo največjo izbiro knjig v Kamniku! Pohvalimo se lahko z odlično izbiro slikanic, kartonk in poučnih knjig za otroke, poleg tega pa bralkam in bralcem nudimo tudi priročnike s področja kuhanja, duhovnosti, doma, vzgoje in ustvarjanja. 
Kupci lahko izbirajo med več kot 400 Žepnimi knjigami ter jih v akciji 3za2 kupijo še ceneje! Še posebej ponosni pa smo na ponudbo knjig v angleščini ter naše stalne akcije 3za1, Knjiga meseca in Super cena.
Kontakt
Učila International, Založba, d.o.o.
Tel: (01) 439 00 06
Zemljevid
Sever
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Čeprav so trenutne razmere vse prej kot običajne, se je cvetoča pomlad prikradla v mesto in okolico ter s seboj prinesla srečo in veselje s soncem obsijanih toplih dnih. Svežino in razigranost pomladi smo vnesli tudi v novo številko QL magazina Mini. S pomladnim QL magazinom vam želimo vsaj malo razbremeniti dan in vas z lahkotnim branjem zazibati v prijetno pomlad. Poiščite nasvete za sijočo polt, poskusite naš recept za trendovski poke bowl, rešite nagradno križanko in z nasmehom stopite v sončne dni.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Kamnik