Qlandia
Knjigarna/papirnica

Knjigarna Felix

Knjigarna Felix

Vabljeni v knjigarno Felix, v kateri nudimo največjo izbiro knjig v Kamniku!

Vabljeni v knjigarno Felix, v kateri nudimo največjo izbiro knjig v Kamniku! Pohvalimo se lahko z odlično izbiro slikanic, kartonk in poučnih knjig za otroke, poleg tega pa bralkam in bralcem nudimo tudi priročnike s področja kuhanja, duhovnosti, doma, vzgoje in ustvarjanja. 
Kupci lahko izbirajo med več kot 400 Žepnimi knjigami ter jih v akciji 3za2 kupijo še ceneje! Še posebej ponosni pa smo na ponudbo knjig v angleščini ter naše stalne akcije 3za1, Knjiga meseca in Super cena.
Kontakt
Učila International, Založba, d.o.o.
Tel: (01) 439 00 06
Zemljevid
Sever
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
V Qlandii vas že čaka sveža številka QL magazina STYLE, polna svežih QL modnih trendov, novosti in idej za bolj hladne jesenske in zimske dni. »Ta dolg« magazin, kot mu pri nas rečemo, prinaša vse najboljše, kar vam je na voljo v nakupovalnih centrih Qlandia. Pobrskajte po izjemnih modnih kosih novih kolekcij za jesen in zimo 2019/2020, poiščite idejo ali dve za aktivnosti v družbi najmlajših, odkrijte najboljše iz sveta tehnologije in še in še.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Kamnik