Qlandia
Modna oblačila/obutev

Deichmann

Deichmann

Cenovno ugodna obutev za vso družino.

Deichmann je največji prodajalec obutve v Evropi, ki prodaja ugodno obutev za vso družino. Za lastnimi blagovnimi znamkami se skrivajo svetovno priznane blagovne znamke. Smo evropsko priznan napovedovalec modne obutve, ki prepoznava trende veliko prej, kot to postanejo. Naj si vsak človek privošči kvalitetno in modno obutev po najnižji ceni.
Zemljevid
Sever
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Ste v svoji Qlandii že zagledali nov QL magazin Mini? Ne, to ni magazin za naše najmlajše obiskovalce, čeprav se v njem najdejo simpatično QL in ustvarjalne vsebine tudi zanje, temveč manjša, krajša in bolj ekspresna različica QL magazina, ki jo boste z veseljem prebrali, ko boste imeli 5 minut časa.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Kamnik