Qlandia
Modna oblačila/obutev

MANA

MANA

Živimo modno in super ugodno z MANO!

V trgovini MANA nudimo pestro izbiro modnih oblačil in dodatkov za vso družino po najboljših cenah. V okviru blagovne znamke MANA zagotavljamo ženska, moška in otroška oblačila tako za prosti čas kot za elegantne priložnosti, ki jih odlikujejo dobra kakovost, moden videz in ugodne cene. Za zveste kupce še posebej skrbimo s posebnimi ponudbami in aktivnostmi MANA kluba. 

Vabljeni v trgovine MANA!

Kontakt
MANA (Metro d.d.)
Tel: 01 830 96 00
Zemljevid
Sever
Blagovne znamke
MANA
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Čeprav so trenutne razmere vse prej kot običajne, se je cvetoča pomlad prikradla v mesto in okolico ter s seboj prinesla srečo in veselje s soncem obsijanih toplih dnih. Svežino in razigranost pomladi smo vnesli tudi v novo številko QL magazina Mini. S pomladnim QL magazinom vam želimo vsaj malo razbremeniti dan in vas z lahkotnim branjem zazibati v prijetno pomlad. Poiščite nasvete za sijočo polt, poskusite naš recept za trendovski poke bowl, rešite nagradno križanko in z nasmehom stopite v sončne dni.
DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAQL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAKamnik