Qlandia
Modna oblačila/obutev

MANA

MANA

Živimo modno in super ugodno z MANO!

V trgovini MANA nudimo pestro izbiro modnih oblačil in dodatkov za vso družino po najboljših cenah. V okviru blagovne znamke MANA zagotavljamo ženska, moška in otroška oblačila tako za prosti čas kot za elegantne priložnosti, ki jih odlikujejo dobra kakovost, moden videz in ugodne cene. Za zveste kupce še posebej skrbimo s posebnimi ponudbami in aktivnostmi MANA kluba. 

Vabljeni v trgovine MANA!

Kontakt
MANA (Metro d.d.)
Tel: 01 830 96 00
Zemljevid
Sever
Blagovne znamke
MANA
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Praznični QL magazin je že prišel v vašo Qlandio in s seboj prinaša cel kup presenečenj, s katerimi boste popestrili praznične dni sebi in svojim najdražjim. Poiščite ideje za prikupna darila, tudi taka, ki jih lahko naredite sami (in fantastično dišijo), oblecite se za slavnostno odštevanje in pokukajte med trike, kako uspešno uskladiti še zadnje obveznosti in zabavo. Vsi gurmani boste med prazničnimi recepti zagotovo našli nekaj za razvajanje svojih brbončic, pozabili pa nismo niti na naše male štirinožce z nasveti, kako tudi njim polepšati praznike.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Kamnik