Qlandia
Modna oblačila/obutev

MANA

MANA

Živimo modno in super ugodno z MANO!

V trgovini MANA nudimo pestro izbiro modnih oblačil in dodatkov za vso družino po najboljših cenah. V okviru blagovne znamke MANA zagotavljamo ženska, moška in otroška oblačila tako za prosti čas kot za elegantne priložnosti, ki jih odlikujejo dobra kakovost, moden videz in ugodne cene. Za zveste kupce še posebej skrbimo s posebnimi ponudbami in aktivnostmi MANA kluba. 

Vabljeni v trgovine MANA!

Kontakt
MANA (Metro d.d.)
Tel: 01 830 96 00
Zemljevid
Sever
Blagovne znamke
MANA
Popust pri nakupu otroških oblačil v MANI
Popust pri nakupu otroških oblačil v MANI
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
V Qlandii vas že čaka sveža številka QL magazina STYLE, polna svežih QL modnih trendov, novosti in idej za bolj hladne jesenske in zimske dni. »Ta dolg« magazin, kot mu pri nas rečemo, prinaša vse najboljše, kar vam je na voljo v nakupovalnih centrih Qlandia. Pobrskajte po izjemnih modnih kosih novih kolekcij za jesen in zimo 2019/2020, poiščite idejo ali dve za aktivnosti v družbi najmlajših, odkrijte najboljše iz sveta tehnologije in še in še.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Kamnik