Qlandia
Gostinstvo

Spar to go

Spar to go

Pripravljene jedi, ki jih lahko odnesete s seboj.

"Spar To Go" nudi številne že pripravljene jedi, ki jih lahko preprosto odnesete s seboj. Izbirate lahko med različnimi pripravljenimi toplimi jedmi, sadnimi in zelenjavnimi solatami, sendviči, picami ter številnimi drugimi dobrotami. Vse je sveže pripravljeno in okusno - za vsakogar nekaj! Oddelek "To Go" prav tako ponuja pester izbor različnih toplih napitkov: od različnih vrst kav do drugih kavnih specialitet, vse pa lahko preprosto vzamete s seboj!

Kontakt
Spar Slovenija d.o.o.
Zemljevid
Sever
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Ste v svoji Qlandii že zagledali nov QL magazin Mini? Ne, to ni magazin za naše najmlajše obiskovalce, čeprav se v njem najdejo simpatično QL in ustvarjalne vsebine tudi zanje, temveč manjša, krajša in bolj ekspresna različica QL magazina, ki jo boste z veseljem prebrali, ko boste imeli 5 minut časa.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Kamnik