Qlandia
Gostinstvo

Spar to go

Spar to go

Pripravljene jedi, ki jih lahko odnesete s seboj.

"Spar To Go" nudi številne že pripravljene jedi, ki jih lahko preprosto odnesete s seboj. Izbirate lahko med različnimi pripravljenimi toplimi jedmi, sadnimi in zelenjavnimi solatami, sendviči, picami ter številnimi drugimi dobrotami. Vse je sveže pripravljeno in okusno - za vsakogar nekaj! Oddelek "To Go" prav tako ponuja pester izbor različnih toplih napitkov: od različnih vrst kav do drugih kavnih specialitet, vse pa lahko preprosto vzamete s seboj!

Kontakt
Spar Slovenija d.o.o.
Zemljevid
Sever
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Čeprav so trenutne razmere vse prej kot običajne, se je cvetoča pomlad prikradla v mesto in okolico ter s seboj prinesla srečo in veselje s soncem obsijanih toplih dnih. Svežino in razigranost pomladi smo vnesli tudi v novo številko QL magazina Mini. S pomladnim QL magazinom vam želimo vsaj malo razbremeniti dan in vas z lahkotnim branjem zazibati v prijetno pomlad. Poiščite nasvete za sijočo polt, poskusite naš recept za trendovski poke bowl, rešite nagradno križanko in z nasmehom stopite v sončne dni.
DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAQL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAKamnik