Qlandia
Tehnika

Evitel Telekom

Evitel Telekom

Pestra ponudba mobilnih aparatov ter naročniških razmerij.

Sklepanje naročniških razmerij, prodaja mobilnih aparatov po subvencionirani ali redni prodajni ceni, naročilo/preklic dodatnih in drugih storitev, ki jih nudi Telekom d.d. Prodaja dodatne opreme ter strokovno svetovanje, ki se nanaša na mobilno telefonijo oziroma doseganja optimalnih rešitev za stranke.
Kontakt
Evitel, PE Kamnik d.o.o.
Tel: 051 606 363
Zemljevid
Sever
Blagovne znamke
Nokia
Samsung
Sony Ericsson
HTC
LG
Motorola
BlackBerry
Huawei
ZTE
HP
Lenovo
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Praznični QL magazin je že prišel v vašo Qlandio in s seboj prinaša cel kup presenečenj, s katerimi boste popestrili praznične dni sebi in svojim najdražjim. Poiščite ideje za prikupna darila, tudi taka, ki jih lahko naredite sami (in fantastično dišijo), oblecite se za slavnostno odštevanje in pokukajte med trike, kako uspešno uskladiti še zadnje obveznosti in zabavo. Vsi gurmani boste med prazničnimi recepti zagotovo našli nekaj za razvajanje svojih brbončic, pozabili pa nismo niti na naše male štirinožce z nasveti, kako tudi njim polepšati praznike.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Kamnik