Qlandia
Tehnika

Evitel Telekom

Evitel Telekom

Pestra ponudba mobilnih aparatov ter naročniških razmerij.

Sklepanje naročniških razmerij, prodaja mobilnih aparatov po subvencionirani ali redni prodajni ceni, naročilo/preklic dodatnih in drugih storitev, ki jih nudi Telekom d.d. Prodaja dodatne opreme ter strokovno svetovanje, ki se nanaša na mobilno telefonijo oziroma doseganja optimalnih rešitev za stranke.
Kontakt
Evitel, PE Kamnik d.o.o.
Tel: 051 606 363
Zemljevid
Sever
Blagovne znamke
Nokia
Samsung
Sony Ericsson
HTC
LG
Motorola
BlackBerry
Huawei
ZTE
HP
Lenovo
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Ste v svoji Qlandii že zagledali nov QL magazin Mini? Ne, to ni magazin za naše najmlajše obiskovalce, čeprav se v njem najdejo simpatično QL in ustvarjalne vsebine tudi zanje, temveč manjša, krajša in bolj ekspresna različica QL magazina, ki jo boste z veseljem prebrali, ko boste imeli 5 minut časa.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Kamnik