Qlandia
Tehnika

Evitel Telekom

Evitel Telekom

Pestra ponudba mobilnih aparatov ter naročniških razmerij.

Sklepanje naročniških razmerij, prodaja mobilnih aparatov po subvencionirani ali redni prodajni ceni, naročilo/preklic dodatnih in drugih storitev, ki jih nudi Telekom d.d. Prodaja dodatne opreme ter strokovno svetovanje, ki se nanaša na mobilno telefonijo oziroma doseganja optimalnih rešitev za stranke.
Kontakt
Evitel, PE Kamnik d.o.o.
Tel: 051 606 363
Zemljevid
Sever
Blagovne znamke
Nokia
Samsung
Sony Ericsson
HTC
LG
Motorola
BlackBerry
Huawei
ZTE
HP
Lenovo
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
V Qlandii vas že čaka sveža številka QL magazina STYLE, polna svežih QL modnih trendov, novosti in idej za bolj hladne jesenske in zimske dni. »Ta dolg« magazin, kot mu pri nas rečemo, prinaša vse najboljše, kar vam je na voljo v nakupovalnih centrih Qlandia. Pobrskajte po izjemnih modnih kosih novih kolekcij za jesen in zimo 2019/2020, poiščite idejo ali dve za aktivnosti v družbi najmlajših, odkrijte najboljše iz sveta tehnologije in še in še.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Kamnik