Qlandia
Ure/nakit/modni dodatki

Slowatch

Slowatch

Širok spekter ur in nakita priznanih znamk.

Slowatch je slovensko podjetje z 20 letno tradicijo, ki na področju prodaje ur in nakita zaseda vodilno mesto. Zastopa več kot 40 priznanih znamk in pokriva širok spekter urarske ponudbe, vse tja do prestižnih ur za najzahtevnejše kupce. Poleg ur imajo v Slowatch tudi veliko izbiro modnega nakita priznanih znamk.
Kontakt
Slowatch d.o.o.
Tel: 01 839 68 20 ali 031 685 781
Zemljevid
Sever
Blagovne znamke
Fossil
Michael Kors
Nautica
Skagen
s.Oliver
CK
Certina
Diesel
Daniel Wellington
Guess
Tissot
Tommy Hilfiger
Police
Emporio Armani
Citizen
Casio
Marc Jacobs
Morgan
Boss Orange
Sector
Adidas
DNKY
Michael Kors - nakit
Police - jeklo
Guess - nakit
Skagen - jeklo
CK - jeklo
Morellato - jeklo
Fossil - nakit
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Čeprav so trenutne razmere vse prej kot običajne, se je cvetoča pomlad prikradla v mesto in okolico ter s seboj prinesla srečo in veselje s soncem obsijanih toplih dnih. Svežino in razigranost pomladi smo vnesli tudi v novo številko QL magazina Mini. S pomladnim QL magazinom vam želimo vsaj malo razbremeniti dan in vas z lahkotnim branjem zazibati v prijetno pomlad. Poiščite nasvete za sijočo polt, poskusite naš recept za trendovski poke bowl, rešite nagradno križanko in z nasmehom stopite v sončne dni.
DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAQL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAKamnik