Qlandia
Ostalo

Trgovina Spar

Trgovina Spar

Sveža in pestra ponudba živil.

V novem hipermarketu Spar Kamnik boste našli vse, kar potrebujete za svoje vsakodnevne potrebe. Pravo malo tržnico - oddelek vsakodnevno svežega sadja in zelenjave, bogati oddelki delikatese, svežega mesa, mesnih izdelkov  in rib ter oddelek kruha in peciva. V ponudbi pa imamo tudi pestro izbiro izdelkov za gospodinjstvo, tehniko, šport in prosti čas.
Ne spreglejte že več kot 1400 izdelkov naše lastne blagovne znamke SPAR ter ekskluzivnih znamk: bio izdelki Spar Natur Pur, zdrava hrana z dodano vrednostjo Spar Vital ter prestižno znamko Spar Premium.
Kontakt
Spar Slovenija d.o.o.
Tel: (059) 25 50 01
Zemljevid
Sever
Blagovne znamke
SPAR Natur*Pur
SPAR Vital
SPAR Premium
SPAR FreeFrom
S-Budget
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
V Qlandii vas že čaka sveža številka QL magazina STYLE, polna svežih QL modnih trendov, novosti in idej za bolj hladne jesenske in zimske dni. »Ta dolg« magazin, kot mu pri nas rečemo, prinaša vse najboljše, kar vam je na voljo v nakupovalnih centrih Qlandia. Pobrskajte po izjemnih modnih kosih novih kolekcij za jesen in zimo 2019/2020, poiščite idejo ali dve za aktivnosti v družbi najmlajših, odkrijte najboljše iz sveta tehnologije in še in še.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Kamnik