Qlandia
Ostalo

Trgovina Spar

Trgovina Spar

Sveža in pestra ponudba živil.

V novem hipermarketu Spar Kamnik boste našli vse, kar potrebujete za svoje vsakodnevne potrebe. Pravo malo tržnico - oddelek vsakodnevno svežega sadja in zelenjave, bogati oddelki delikatese, svežega mesa, mesnih izdelkov  in rib ter oddelek kruha in peciva. V ponudbi pa imamo tudi pestro izbiro izdelkov za gospodinjstvo, tehniko, šport in prosti čas.
Ne spreglejte že več kot 1400 izdelkov naše lastne blagovne znamke SPAR ter ekskluzivnih znamk: bio izdelki Spar Natur Pur, zdrava hrana z dodano vrednostjo Spar Vital ter prestižno znamko Spar Premium.
Kontakt
Spar Slovenija d.o.o.
Tel: (059) 25 50 01
Zemljevid
Sever
Blagovne znamke
SPAR Natur*Pur
SPAR Vital
SPAR Premium
SPAR FreeFrom
S-Budget
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Praznični QL magazin je že prišel v vašo Qlandio in s seboj prinaša cel kup presenečenj, s katerimi boste popestrili praznične dni sebi in svojim najdražjim. Poiščite ideje za prikupna darila, tudi taka, ki jih lahko naredite sami (in fantastično dišijo), oblecite se za slavnostno odštevanje in pokukajte med trike, kako uspešno uskladiti še zadnje obveznosti in zabavo. Vsi gurmani boste med prazničnimi recepti zagotovo našli nekaj za razvajanje svojih brbončic, pozabili pa nismo niti na naše male štirinožce z nasveti, kako tudi njim polepšati praznike.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Kamnik