Qlandia
Ostalo

Trgovina Spar

Trgovina Spar

Sveža in pestra ponudba živil.

V novem hipermarketu Spar Kamnik boste našli vse, kar potrebujete za svoje vsakodnevne potrebe. Pravo malo tržnico - oddelek vsakodnevno svežega sadja in zelenjave, bogati oddelki delikatese, svežega mesa, mesnih izdelkov  in rib ter oddelek kruha in peciva. V ponudbi pa imamo tudi pestro izbiro izdelkov za gospodinjstvo, tehniko, šport in prosti čas.
Ne spreglejte že več kot 1400 izdelkov naše lastne blagovne znamke SPAR ter ekskluzivnih znamk: bio izdelki Spar Natur Pur, zdrava hrana z dodano vrednostjo Spar Vital ter prestižno znamko Spar Premium.
Kontakt
Spar Slovenija d.o.o.
Tel: (059) 25 50 01
Zemljevid
Sever
Blagovne znamke
SPAR Natur*Pur
SPAR Vital
SPAR Premium
SPAR FreeFrom
S-Budget
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Čeprav so trenutne razmere vse prej kot običajne, se je cvetoča pomlad prikradla v mesto in okolico ter s seboj prinesla srečo in veselje s soncem obsijanih toplih dnih. Svežino in razigranost pomladi smo vnesli tudi v novo številko QL magazina Mini. S pomladnim QL magazinom vam želimo vsaj malo razbremeniti dan in vas z lahkotnim branjem zazibati v prijetno pomlad. Poiščite nasvete za sijočo polt, poskusite naš recept za trendovski poke bowl, rešite nagradno križanko in z nasmehom stopite v sončne dni.
DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAQL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAKamnik