Qlandia
Finančne storitve

Gorenjska banka

Gorenjska banka

Učinkovit in kakovosten klasični bančni servis.

Gorenjska banka je trdna, zanesljiva, prilagodljiva in praktična banka.

Zaposleni vso svojo ustvarjalno energijo namenjamo komitentom in njihovim potrebam. Zato znamo in zmoremo prepoznati tisto, kar je za konkretne ljudi zares pomembno.

Ne maramo besedičenja, praznih obljub, gradov v oblakih in zunanjega blišča - osredotočamo se na praktične rešitve, ki komitentom v resnici nekaj pomenijo.

Zakaj izbrati Gorenjsko banko?
• zagotovljen učinkovit in kakovosten klasični bančni servis;
• zaradi odzivnosti in hitrega odločanja;
• zaradi konstantne podpore usposobljenih bančnih uslužbencev;
• zaradi inovativnega kombiniranja sicer standardnih bančnih produktov na način, da ti ustrezajo konkretnim potrebam stranke;

DELOVNI ČAS:
pon - pet: 9:00 - 12:30 in 14:00 - 17:00
Kontakt
Gorenjska banka d.d., Kranj
Tel: 04 208 45 55
Zemljevid
Sever
Blagovne znamke
Gorenjska banka
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Ste v svoji Qlandii že zagledali nov QL magazin Mini? Ne, to ni magazin za naše najmlajše obiskovalce, čeprav se v njem najdejo simpatično QL in ustvarjalne vsebine tudi zanje, temveč manjša, krajša in bolj ekspresna različica QL magazina, ki jo boste z veseljem prebrali, ko boste imeli 5 minut časa.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Kamnik