Qlandia
Ostalo

Šengar

Šengar

Storitve kemičnega čiščenja in pranja tekstilnih izdelkov, šiviljska popravila

Podjetje Šengar je s kemičnim čiščenjem in pranjem tekstilij prisotno na trgu že od leta 1991. V mesecu novembru 2012 smo odprli novo poslovalnico v centru Qlandia Kamnik. Kemično čistimo, peremo, likamo, vse vrste oblačil, namiznega in kuhinjskega perila za gostince, delovna oblačila, posteljnino, zavese preproge, merino posteljnino. Stalna akcija našega podjetja je pranje in ročno likanje srajc za 1 EUR za kos. V lastni šiviljski delavnici nudimo vsa šiviljska popravila (krajšanje, daljšanje, ožanje, menjava zadrg in podlog, krpanje lukenj). Kavbojke skrajšamo z originalnim robom.
Vabimo vas, da nam zaupate in se oglasite v eni od naših poslovalnic.
Kontakt
Šengar d.o.o.
Tel: 01 439 00 31
Zemljevid
Sever
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Čeprav so trenutne razmere vse prej kot običajne, se je cvetoča pomlad prikradla v mesto in okolico ter s seboj prinesla srečo in veselje s soncem obsijanih toplih dnih. Svežino in razigranost pomladi smo vnesli tudi v novo številko QL magazina Mini. S pomladnim QL magazinom vam želimo vsaj malo razbremeniti dan in vas z lahkotnim branjem zazibati v prijetno pomlad. Poiščite nasvete za sijočo polt, poskusite naš recept za trendovski poke bowl, rešite nagradno križanko in z nasmehom stopite v sončne dni.
DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAQL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAKamnik