Qlandia
Ostalo

Hiša daril

Hiša daril

Darila za vse priložnosti.

HIŠA DARIL je specializirana trgovina z največjo ponudbo daril, darilnih izdelkov in aranžiranih daril v državi. V Hiši daril smo za vas pripravili več kot 10.000 daril, darilnih bonov in najrazličnejših darilnih izdelkov. Imamo darila za vse priložnosti, darilo za vsako osebo, darila za vse starosti, darilo za vsak hobi.

Naša največja posebnost je, da imamo v HIŠI DARIL vedno na voljo izjemno veliko število že pripravljenih aranžiranih daril. Neprestano iščemo nova zanimiva darila in pripravljamo nove aranžmaje. Namesto vas se trudimo iskati vedno sveže ideje za darila.

Osebje HIŠE DARIL

Ni prijazne trgovine brez prijaznega osebja. Prodajalke HIŠE DARIL odlikuje prijaznost, topel nasmeh, veselje do dela in ponos, da so zaposlene v HIŠI DARIL. Prav vse so odlične aranžerke in z njimi neprestano delamo na izboljšanju kakovosti prodajne storitve. Želimo, da vsaka stranka zadovoljna odide in da bo vsak obdarjenec vesel darila iz HIŠE DARIL.

 Oglejte si našo video predstavitev: 

Ponudba Hiše daril ob slavnostnem dogodku:

Ponudba Darilnih bonov:
V Hiši daril je največja ponudba več ko 1000 darilnih bonov, ki so nadvse priljubljeno darilo.
Ponudba glede na vrsto darila:

Kontakt
HIŠA DARIL d.o.o.
Tel: 01 320 48 29
Zemljevid
Sever
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Čeprav so trenutne razmere vse prej kot običajne, se je cvetoča pomlad prikradla v mesto in okolico ter s seboj prinesla srečo in veselje s soncem obsijanih toplih dnih. Svežino in razigranost pomladi smo vnesli tudi v novo številko QL magazina Mini. S pomladnim QL magazinom vam želimo vsaj malo razbremeniti dan in vas z lahkotnim branjem zazibati v prijetno pomlad. Poiščite nasvete za sijočo polt, poskusite naš recept za trendovski poke bowl, rešite nagradno križanko in z nasmehom stopite v sončne dni.
DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAQL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAKamnik