Qlandia
Otroška oblačila in oprema

Bambini

Bambini

Bambini - trgovinica s kul otroškimi in nosečniškimi oblačili!

Podjetje Bambini je premium reseller za dansko otroško blagovno znamko Name it. Zato vas vabimo, da v trgovinici Bambini izbirate med bogato ponudbo modnih in kakovostnih otroških oblačil znamke name it, danskega proizvajalca Bestseller, ki je v Sloveniji in po svetu znan po blagovnih znamkah Jack&Jones, Vero Moda, ONLY, Pieces, Vila, Object, Selected, ki jih prodaja na 46 svetovnih trgih v Evropi, Bližnjem vzhodu, Aziji in Kanadi. Name it, ki obstaja že od leta 1986, je sinonim za trendovska in živahna oblačila za modno osveščene otroke in njihove starše, ki zahtevajo zabavne, moderne in igrive dizajne, trpežne materiale in predvsem udobne kroje.

Poleg tega boste v trgovinici Bambini našli nosečniško modo Mama Licious, prav tako znamko danskega proizvajalca Bestseller. Mama Licious so čudovita oblačila za moderno, urbano nosečnico; mešanica modnih potiskov, nežnih krojev in ženstvenih detajlov. Mama Licious združuje sodobne trende z nosečniškimi potrebami po udobnosti materialov ter prvovrstne kroje prelepih oblačil za delo, zabavo in prosti čas.

Za vaše otroke smo v Bambiniju pripravili igralni kotiček, kjer so jim na voljo različne igrače in knjige. Tako jim bo čas hitreje minil in nakupovanje bo za vse prijetnejše.

Trgovinica Bambini = družinam prijazna trgovinica!

Kontakt
Bambini d.o.o.
Tel: 040 321 303
Zemljevid
Sever
Blagovne znamke
Name it
Mama Licious
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Ste v svoji Qlandii že zagledali nov QL magazin Mini? Ne, to ni magazin za naše najmlajše obiskovalce, čeprav se v njem najdejo simpatično QL in ustvarjalne vsebine tudi zanje, temveč manjša, krajša in bolj ekspresna različica QL magazina, ki jo boste z veseljem prebrali, ko boste imeli 5 minut časa.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Zadel te je QL val svežine!
Sodeluj v nagradni igri in osvoji QL nagrade.
povratna letalska karta[br] do Španije (za 2 osebi*)
1x
povratna letalska karta
do Španije (za 2 osebi*)
osvežitev garderobe v [br]vrednosti 20 € (e-Darilna kartica Qlandia)
5x
osvežitev garderobe v
vrednosti 20 € (e-Darilna kartica Qlandia)
majica[br]Qlandia
30x
majica
Qlandia
Izpolni spodnji obrazec in sodeluj v nagradni igri.
 
Na oddan e-mail naslov želim biti obveščen o novih nagradnih igrah Qlandia. 
Želiš več možnosti za QL nagrado?
Pošlji val svežine še svojim prijateljem.
(ta korak ni obvezen za sodelovanje v nagradni igri)
Vsak, ki bo tvoj val sprejel, bo sodeloval v nagradni igri,
obenem pa bo tudi tebi dal dodatno možnost za nagrado.
*Na vpisane e-mail naslove prijateljev bomo poslali vabilo v tvojem imenu. E-mail naslovi prijateljev se nikamor ne shranijo.
Kamnik