Qlandia
Otroška oblačila in oprema

Bambini

Bambini

Bambini - trgovinica s kul otroškimi in nosečniškimi oblačili!

Podjetje Bambini je premium reseller za dansko otroško blagovno znamko Name it. Zato vas vabimo, da v trgovinici Bambini izbirate med bogato ponudbo modnih in kakovostnih otroških oblačil znamke name it, danskega proizvajalca Bestseller, ki je v Sloveniji in po svetu znan po blagovnih znamkah Jack&Jones, Vero Moda, ONLY, Pieces, Vila, Object, Selected, ki jih prodaja na 46 svetovnih trgih v Evropi, Bližnjem vzhodu, Aziji in Kanadi. Name it, ki obstaja že od leta 1986, je sinonim za trendovska in živahna oblačila za modno osveščene otroke in njihove starše, ki zahtevajo zabavne, moderne in igrive dizajne, trpežne materiale in predvsem udobne kroje.

Poleg tega boste v trgovinici Bambini našli nosečniško modo Mama Licious, prav tako znamko danskega proizvajalca Bestseller. Mama Licious so čudovita oblačila za moderno, urbano nosečnico; mešanica modnih potiskov, nežnih krojev in ženstvenih detajlov. Mama Licious združuje sodobne trende z nosečniškimi potrebami po udobnosti materialov ter prvovrstne kroje prelepih oblačil za delo, zabavo in prosti čas.

Za vaše otroke smo v Bambiniju pripravili igralni kotiček, kjer so jim na voljo različne igrače in knjige. Tako jim bo čas hitreje minil in nakupovanje bo za vse prijetnejše.

Trgovinica Bambini = družinam prijazna trgovinica!

Kontakt
Bambini d.o.o.
Tel: 040 321 303
Zemljevid
Sever
Blagovne znamke
Name it
Mama Licious
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
V Qlandii vas že čaka sveža številka QL magazina STYLE, polna svežih QL modnih trendov, novosti in idej za bolj hladne jesenske in zimske dni. »Ta dolg« magazin, kot mu pri nas rečemo, prinaša vse najboljše, kar vam je na voljo v nakupovalnih centrih Qlandia. Pobrskajte po izjemnih modnih kosih novih kolekcij za jesen in zimo 2019/2020, poiščite idejo ali dve za aktivnosti v družbi najmlajših, odkrijte najboljše iz sveta tehnologije in še in še.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Kamnik