Qlandia
Otroška oblačila in oprema

Bambini

Bambini

Bambini - trgovinica s kul otroškimi in nosečniškimi oblačili!

Podjetje Bambini je premium reseller za dansko otroško blagovno znamko Name it. Zato vas vabimo, da v trgovinici Bambini izbirate med bogato ponudbo modnih in kakovostnih otroških oblačil znamke name it, danskega proizvajalca Bestseller, ki je v Sloveniji in po svetu znan po blagovnih znamkah Jack&Jones, Vero Moda, ONLY, Pieces, Vila, Object, Selected, ki jih prodaja na 46 svetovnih trgih v Evropi, Bližnjem vzhodu, Aziji in Kanadi. Name it, ki obstaja že od leta 1986, je sinonim za trendovska in živahna oblačila za modno osveščene otroke in njihove starše, ki zahtevajo zabavne, moderne in igrive dizajne, trpežne materiale in predvsem udobne kroje.

Poleg tega boste v trgovinici Bambini našli nosečniško modo Mama Licious, prav tako znamko danskega proizvajalca Bestseller. Mama Licious so čudovita oblačila za moderno, urbano nosečnico; mešanica modnih potiskov, nežnih krojev in ženstvenih detajlov. Mama Licious združuje sodobne trende z nosečniškimi potrebami po udobnosti materialov ter prvovrstne kroje prelepih oblačil za delo, zabavo in prosti čas.

Za vaše otroke smo v Bambiniju pripravili igralni kotiček, kjer so jim na voljo različne igrače in knjige. Tako jim bo čas hitreje minil in nakupovanje bo za vse prijetnejše.

Trgovinica Bambini = družinam prijazna trgovinica!

Kontakt
Bambini d.o.o.
Tel: 040 321 303
Zemljevid
Sever
Blagovne znamke
Name it
Mama Licious
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Čeprav so trenutne razmere vse prej kot običajne, se je cvetoča pomlad prikradla v mesto in okolico ter s seboj prinesla srečo in veselje s soncem obsijanih toplih dnih. Svežino in razigranost pomladi smo vnesli tudi v novo številko QL magazina Mini. S pomladnim QL magazinom vam želimo vsaj malo razbremeniti dan in vas z lahkotnim branjem zazibati v prijetno pomlad. Poiščite nasvete za sijočo polt, poskusite naš recept za trendovski poke bowl, rešite nagradno križanko in z nasmehom stopite v sončne dni.
DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAQL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAKamnik