Qlandia
10 % popust
Picard, blagovna znamka meseca v Bags&More

Picard, vodilna in svetovno priznana nemška blagovna znamka na področju usnjenih torbic praznuje 10 let obstoja v Sloveniji. S svojimi inovativnimi idejami in kvalitetnimi izdelki zadovoljujejo še tako zahtevne kupce. V galanterijah BAGS&MORE in papirnicah OFFICE&MORE, ki letos praznujejo svoj 25 jubilej, in v spletni trgovini bagsandmore.si izkoristite 10% popusta na celotno ponudbo Picard v mesecu aprilu!  

* Akcija velja od 1. - 30. 4. 2017. 
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Praznični QL magazin je že prišel v vašo Qlandio in s seboj prinaša cel kup presenečenj, s katerimi boste popestrili praznične dni sebi in svojim najdražjim. Poiščite ideje za prikupna darila, tudi taka, ki jih lahko naredite sami (in fantastično dišijo), oblecite se za slavnostno odštevanje in pokukajte med trike, kako uspešno uskladiti še zadnje obveznosti in zabavo. Vsi gurmani boste med prazničnimi recepti zagotovo našli nekaj za razvajanje svojih brbončic, pozabili pa nismo niti na naše male štirinožce z nasveti, kako tudi njim polepšati praznike.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Kranj