Qlandia
Severina fascinira v Mass obutvi

Mass v novi modni kampanji s Severino predstavlja največje trende obutve te pomladi. Izbira je fascinirala fatalno pevko - naj fascinira tudi vas!

Že veste, kakšna je najbolj trendi obutev pomladne modne sezone? Najnovejše modne zapovedi že lahko občudujete na nogah fatalne Severine v novi Massovi modni kampanji. Privlačna pevka je v sodelovanju z največjim ponudnikom modne obutve v Sloveniji ustvarila čudovite umetniške fotografije, ki predramijo modne čute vsake fashionistke. 

Z letošnjim sloganom 'Izbira, ki fascinira' Mass napoveduje modno pomlad, ob kateri vam bo zastal dih.

Novi modeli obutve so fascinirali tudi Severino, ki se je pred kamero kot običajno prelevila v modno muzo in pokazala, kako lahko s pravimi čevlji preobrazimo vsak stajling. 

V Mass obutvi, ki so zvezda vsakega stajlinga, predstavlja must have kose za pomlad 2017. Med njimi izstopajo šik superge v sijočih zlatih in srebrnih odtenkih, angleške oxfordke z debelim podplatom v izstopajočih kombinacijah barv in materialov ter izjemna paleta sandalov s peto v trendi kožnih in živobarvnih odtenkih. 

Severina se kot strastna ljubiteljica čevljev tokrat ni mogla upreti supergam, posutih s srebrnimi bleščicami, ki jih bo nosila k dnevnemu in večernemu stajlingu. 

Fascinirali pa so jo še posebej elegantni sandali z vezalkami, ki so to sezono na vrhu svetovnih modnih lestvic.

Psst! Kmalu vam bomo razkrili še dodatne fotografije kampanje in z njimi še več modne obutve ter navdihujočih fotografij kameleonke Severine. Pričakujte drugi del modne poslastice.

QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Ste v svoji Qlandii že zagledali nov QL magazin Mini? Ne, to ni magazin za naše najmlajše obiskovalce, čeprav se v njem najdejo simpatično QL vsebine tudi zanje, temveč manjša, krajša in bolj ekspresna različica QL magazina, ki jo boste z veseljem prebrali, ko boste imeli 5 minut časa.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Kranj