Qlandia
Severina fascinira v Mass obutvi

Mass v novi modni kampanji s Severino predstavlja največje trende obutve te pomladi. Izbira je fascinirala fatalno pevko - naj fascinira tudi vas!

Že veste, kakšna je najbolj trendi obutev pomladne modne sezone? Najnovejše modne zapovedi že lahko občudujete na nogah fatalne Severine v novi Massovi modni kampanji. Privlačna pevka je v sodelovanju z največjim ponudnikom modne obutve v Sloveniji ustvarila čudovite umetniške fotografije, ki predramijo modne čute vsake fashionistke. 

Z letošnjim sloganom 'Izbira, ki fascinira' Mass napoveduje modno pomlad, ob kateri vam bo zastal dih.

Novi modeli obutve so fascinirali tudi Severino, ki se je pred kamero kot običajno prelevila v modno muzo in pokazala, kako lahko s pravimi čevlji preobrazimo vsak stajling. 

V Mass obutvi, ki so zvezda vsakega stajlinga, predstavlja must have kose za pomlad 2017. Med njimi izstopajo šik superge v sijočih zlatih in srebrnih odtenkih, angleške oxfordke z debelim podplatom v izstopajočih kombinacijah barv in materialov ter izjemna paleta sandalov s peto v trendi kožnih in živobarvnih odtenkih. 

Severina se kot strastna ljubiteljica čevljev tokrat ni mogla upreti supergam, posutih s srebrnimi bleščicami, ki jih bo nosila k dnevnemu in večernemu stajlingu. 

Fascinirali pa so jo še posebej elegantni sandali z vezalkami, ki so to sezono na vrhu svetovnih modnih lestvic.

Psst! Kmalu vam bomo razkrili še dodatne fotografije kampanje in z njimi še več modne obutve ter navdihujočih fotografij kameleonke Severine. Pričakujte drugi del modne poslastice.

QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Praznični QL magazin je že prišel v vašo Qlandio in s seboj prinaša cel kup presenečenj, s katerimi boste popestrili praznične dni sebi in svojim najdražjim. Poiščite ideje za prikupna darila, tudi taka, ki jih lahko naredite sami (in fantastično dišijo), oblecite se za slavnostno odštevanje in pokukajte med trike, kako uspešno uskladiti še zadnje obveznosti in zabavo. Vsi gurmani boste med prazničnimi recepti zagotovo našli nekaj za razvajanje svojih brbončic, pozabili pa nismo niti na naše male štirinožce z nasveti, kako tudi njim polepšati praznike.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Kranj