Qlandia
Massova poletna kampanja s Severino
Modni navdušenci so z mislimi že v vročem poletju in trendi poletni obutvi, ki bo ustvarjala navdihujoče stajlinge. Na modno poletje pa je pripravljen tudi Mass, ki s Severino v novi poletni modni kampanji predstavlja must have trende tega poletja. 


Za idealno kuliso modnih fotografij je poskrbel mediteransko obarvan Rovinj, ki popolno pooseblja letošnjo kampanjo z imenom 'Izbira, ki fascinira'. Fascinantne fotografije so polne zavidljivih modnih stajlingov, ki pa ne bi bili popolni brez najnovejše trendi obutve iz Massa. 

Med nepogrešljivimi trendi, ki jih lahko občudujemo na Severinih privlačnih nogah, izstopajo sandali z debelim podplatom, elegantni in igrivi sandali s tanko petko v živahnih barvah poletja in v metalik odtenke obarvani sandali z debelo peto v imitaciji plute. Nosili bomo tako športne kot tudi elegantne sandale, saj je izbira za različne priložnosti to poletje skorajda neomejena. Fatalno Severino so izmed številnih modnih modelov prav posebej fascinirali modri semišni natikači z debelo peto, posuto z glamuroznimi bleščicami. Glamur je to sezono z raznimi dodatki posul številne modele obutve, vse od urbanih superg in espadril, pa do elegantnih petk in sandalov

Ob fotografijah Severine že lahko čutimo vonj po morju, zato le odhitite v Mass po svoj najljubši par trendi modne obutve in se pripravite na vroče modno poletje.
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Praznični QL magazin je že prišel v vašo Qlandio in s seboj prinaša cel kup presenečenj, s katerimi boste popestrili praznične dni sebi in svojim najdražjim. Poiščite ideje za prikupna darila, tudi taka, ki jih lahko naredite sami (in fantastično dišijo), oblecite se za slavnostno odštevanje in pokukajte med trike, kako uspešno uskladiti še zadnje obveznosti in zabavo. Vsi gurmani boste med prazničnimi recepti zagotovo našli nekaj za razvajanje svojih brbončic, pozabili pa nismo niti na naše male štirinožce z nasveti, kako tudi njim polepšati praznike.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Kranj