Qlandia
Trendi udobje iz Massa
Po mestnih ulicah se trenutno modne navdušenke najraje sprehajajo v izredno trendi natikačih, še posebej takšnih z debelo kockasto peto. Če je najnovejši trend premamil tudi vas, ima Mass za vsak stil pravi model, ki bo popolno dopolnil modni poletni stajling.
Vsako sezono izstopajo posebni trendi, ki zaznamujejo garderobo ljubiteljev mode. To pomlad in poletje v Massu ne moremo mimo sandalov z debelo kockasto peto, ki so nepogrešljivi dodatek trendi stajlinga. Z njimi boste v koraku z najnovejšimi smernicami, hkrati pa bodo poskrbeli še za udobje, ki ga pri petah velikokrat pogrešamo. Nova kolekcija trendi debelih pet iz Massa prinaša retro navdih 70. let, saj so pete oblečene v barven semiš, tudi več barv na eni peti, so iz raznobarvne plastike ali pa so posute s sijočimi bleščicami. Tako raznovrstni kot so materiali in barve, pa je tudi višina pete, saj boste trendi tako s čisto drobno petko v stilu 'kitten heel' ali pa z ekstra visoko, ki vas bo ponesla v višine. 

S kockasto debelo peto pa se popolno združuje še en velik trend te sezone, modni natikači, ki jih rade nosijo drzne fashioniste. Letos so se namreč iz udobja dnevne sobe preselili direktno na modne ulice, kjer obračajo navdušujoče poglede. V Massu lahko najdete trenutno najbolj trendi natikače s čisto nizko ali visoko peto ter tudi z odprtimi prsti, iz semiša, žameta, v aktualnih metalik odtenkih in z raznimi dodanimi detajli. Podajo se k preprostem džinsu, krilu ali modni srajčni obleki, z njimi boste vsekakor lepo dopolnili vsak stajling. Mass bo poskrbel, da boste po ulicah korakali kar se da udobno in po zadnjih trendih.
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Praznični QL magazin je že prišel v vašo Qlandio in s seboj prinaša cel kup presenečenj, s katerimi boste popestrili praznične dni sebi in svojim najdražjim. Poiščite ideje za prikupna darila, tudi taka, ki jih lahko naredite sami (in fantastično dišijo), oblecite se za slavnostno odštevanje in pokukajte med trike, kako uspešno uskladiti še zadnje obveznosti in zabavo. Vsi gurmani boste med prazničnimi recepti zagotovo našli nekaj za razvajanje svojih brbončic, pozabili pa nismo niti na naše male štirinožce z nasveti, kako tudi njim polepšati praznike.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Kranj