Qlandia
Mass za modno poletje

Hit tega poletja so beli podplati, ki so tako kot trendi superge sedaj zavzeli še najbolj modne modele sandalov. V Massu so pripravili top izbor najnovejših sandalov z debelim belim podplatom ali s polno peto, ki bodo zvezda vašega stajlinga.

Največji užitek ob prihodu toplih sončnih dni je skok v sandale in lahkotno obutev, v kateri naši prstki prijetno zadihajo. Hkrati pa je pomembno, da smo obuti po zadnji modi, pravijo v Massu. 

Poletni sprehod po mestu bo letos izjemno trendi, če boste obule sandale z debelim podplatom ali polno peto, ki se je v popularni beli barvi preselil iz superg na sandale. Beli podplati sandalom dodajo občutek lahkotnosti in so resnično nepogrešljivi dodatek najbolj trendi modelov poletne obutve. 

V Massu lahko najdete najnovejše modele sandalov in trendi natikačev, na katerih beli podplat popolno dopolnjujejo paščki v sijočih metalik odtenkih ter živahnih barvah, ki ustvarjajo z belo moden kontrast. Popularen stil tega poletja je precej minimalističen, tako da izberite preproste linije z enostavnimi paščki, če pa želite, da so čevlji glavni del stajlinga, pa izberite sandale z dodatki, kot so resice in zaponke. 

Tiste, ki si želite k vaši višini dodati še nekaj centimetrov, izberite v Massu sandale s polno peto, ki jo lahko poleg belega spodnjega roba dopolnjuje zgornji del iz imitacije plute ali lesa. Kakorkoli boste izbrali, boste z belim podplatom vsekakor navdušili.


Več informacij in obutve na: www.mass.si in facebook strani Mass.

QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Praznični QL magazin je že prišel v vašo Qlandio in s seboj prinaša cel kup presenečenj, s katerimi boste popestrili praznične dni sebi in svojim najdražjim. Poiščite ideje za prikupna darila, tudi taka, ki jih lahko naredite sami (in fantastično dišijo), oblecite se za slavnostno odštevanje in pokukajte med trike, kako uspešno uskladiti še zadnje obveznosti in zabavo. Vsi gurmani boste med prazničnimi recepti zagotovo našli nekaj za razvajanje svojih brbončic, pozabili pa nismo niti na naše male štirinožce z nasveti, kako tudi njim polepšati praznike.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Kranj