Qlandia
Mass za modno poletje

Hit tega poletja so beli podplati, ki so tako kot trendi superge sedaj zavzeli še najbolj modne modele sandalov. V Massu so pripravili top izbor najnovejših sandalov z debelim belim podplatom ali s polno peto, ki bodo zvezda vašega stajlinga.

Največji užitek ob prihodu toplih sončnih dni je skok v sandale in lahkotno obutev, v kateri naši prstki prijetno zadihajo. Hkrati pa je pomembno, da smo obuti po zadnji modi, pravijo v Massu. 

Poletni sprehod po mestu bo letos izjemno trendi, če boste obule sandale z debelim podplatom ali polno peto, ki se je v popularni beli barvi preselil iz superg na sandale. Beli podplati sandalom dodajo občutek lahkotnosti in so resnično nepogrešljivi dodatek najbolj trendi modelov poletne obutve. 

V Massu lahko najdete najnovejše modele sandalov in trendi natikačev, na katerih beli podplat popolno dopolnjujejo paščki v sijočih metalik odtenkih ter živahnih barvah, ki ustvarjajo z belo moden kontrast. Popularen stil tega poletja je precej minimalističen, tako da izberite preproste linije z enostavnimi paščki, če pa želite, da so čevlji glavni del stajlinga, pa izberite sandale z dodatki, kot so resice in zaponke. 

Tiste, ki si želite k vaši višini dodati še nekaj centimetrov, izberite v Massu sandale s polno peto, ki jo lahko poleg belega spodnjega roba dopolnjuje zgornji del iz imitacije plute ali lesa. Kakorkoli boste izbrali, boste z belim podplatom vsekakor navdušili.


Več informacij in obutve na: www.mass.si in facebook strani Mass.

QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Ste v svoji Qlandii že zagledali nov QL magazin Mini? Ne, to ni magazin za naše najmlajše obiskovalce, čeprav se v njem najdejo simpatično QL vsebine tudi zanje, temveč manjša, krajša in bolj ekspresna različica QL magazina, ki jo boste z veseljem prebrali, ko boste imeli 5 minut časa.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Kranj