Qlandia
MASSPRODAJA za modno poletje

Mass je zavzela Massprodaja, ki do 2. julija ponuja modno poletno obutev po kar polovičnih cenah. Idealna priložnost, da svojo poletno garderobo popestrite z novimi trendi natikači, debelimi podplati, platformami ali letos zelo popularnimi sandali z etno pridihom.

Sandalov in lahkotne poletne obutve ni v omari nikoli dovolj, saj se vedno najde prostor za nove trendi sandalčke, ki nam polepšajo dan. Letos je nabor trendov obutve posebej širok, pravijo v Massu. Iščete trendi sandale, ali morda potrebujete nove japonke za na plažoespadrile za raziskovanje tujega mesta ali privlačne petke za tople večere v dobri družbi? Letos so med drugim priljubljeni sandali, navdihnjeni z etno stilom. Na njih se bohotijo razni dodatki, kot so resice, barvni pom pom cofki, perlice in kamenčki v vseh odtenkih ter zanimivi našitki, s katerimi se boste počutili kot trendi član indijanskega plemena. Zaznamuje jih tudi poseben podplat iz barvnih prepletenih vrvi ali kar kombinacija več različnih materialov na enem podplatu.

Mass vam sedaj z veliko MASSPRODAJO ponuja izjemno priložnost, da v poletje zakorakate modno in kar po polovičnih cenah. V širokem izboru priznanih blagovnih znamk obutve boste zagotovo našli popoln par za vsako priložnost in to po polovični ceni.

Massprodaja razvaja le omejen čas, zato od 12.6. do 2.7. 2017 pohitite po modnih nakupih in izkoristite odlične popuste.

Obutev Mass si lahko ogledate na www.mass.si ali obiščite Mass na Facebook profilu.

QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Praznični QL magazin je že prišel v vašo Qlandio in s seboj prinaša cel kup presenečenj, s katerimi boste popestrili praznične dni sebi in svojim najdražjim. Poiščite ideje za prikupna darila, tudi taka, ki jih lahko naredite sami (in fantastično dišijo), oblecite se za slavnostno odštevanje in pokukajte med trike, kako uspešno uskladiti še zadnje obveznosti in zabavo. Vsi gurmani boste med prazničnimi recepti zagotovo našli nekaj za razvajanje svojih brbončic, pozabili pa nismo niti na naše male štirinožce z nasveti, kako tudi njim polepšati praznike.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Kranj