Qlandia
Poletni razcvet petk v Massu

Okrašene debele pete so modni adut letošnjega poletja. Ste v Massu že poiskali svoje naljubše?

Kako gredo skupaj poletni lahkotni sandali in masivna debela peta? Popolno, saj je to zmagovalna modna kombinacija tega poletja, ki je zaznamovala trendi stajlinge ljubiteljic mode. 

V Massu pravijo, da je debela peta nepogrešljiva v vseh sezonah, na sandalih pa je še posebej šik. Z njimi boste v koraku z najnovejšimi smernicami, hkrati pa bodo poskrbeli še za udobje, ki ga pri petah velikokrat pogrešamo. 

Kolekcija trendi debelih pet iz Massa prinaša retro navdih 70. let, saj so pete oblečene v barven semiš, popularen džins in svetleče blago, so iz raznobarvne plastike ali pa jih krasijo zanimivi cvetlični vzorci, ki spominjajo na modo elegantnih gejš. Peta je z vzorci in barvami glavni adut modne obutve in prevzame vso pozornost trendi oprave. Tako raznovrstni kot so materiali in barve, pa je tudi višina pete, saj boste trendi tako z nizko kot tudi z ekstra visoko, ki vas bo ponesla v višine. Modni okras na petah popestri še tako preprost in enobarven stajling. Modne petke iz Massa lepo dopolnjujejo minimalističen džins, modno srajčno obleko, lahkotno poletno krilo ali hlače. 

Kakorkoli jih boste kombinirali, boste z lahkoto ustvarili zmagovalno kombinacijo.

DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAQL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAKranj