Qlandia
Iz zakulisja za Mass s Severino

Nova modna sezona je pred vrati in Mass v njo vstopa s svežo modno kampanjo. Največje trende obutve za jesen in zimo nam bo razkril v že kultnem sodelovanju s Severino, ki smo jo ujeli med snemanjem nove kampanje. Fotografije iz zakulisja nedvomno napovedujejo razburljivo modno sezono.

Mass, največji ponudnik modne obutve v Sloveniji, je za prihajajočo novo sezono pripravil svežo modno poslastico. Glavne trende obutve nam bo predstavil v sedaj že kultnem sodelovanju s fatalno Severino, s katero so posneli novo serijo modnih podob.  Celotno ekipo smo ujeli med ustvarjanjem modne zgodbe, v kateri pevka elegantno pozira v posebnih kockah, ki fotografijam dodajo umetniški pridih. 

Kampanja za sezono jesen/zima 2017 bo postregla z najbolj trendi obutvijo tega leta in s stilsko dovršenimi fotografijami navdihovala vse modne navdušence. Zaenkrat pa že same fotografije iz zakulisja pričajo o tem, da se je Severina z užitkom ponovno prelevila v modno gurujko, seveda z malce pomoči stalne mojstrske ekipe: fotografinje Jelene Balić, stilista Petra Trbovića in vizažistke Dajane Pajkić. Privlačna pevka je v izvirnih pozah in trendi stajlingih pokazala, kako lahko z obutvijo iz Massa vsaka modna kombinacija zasije v svoji najboljši luči.

QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Praznični QL magazin je že prišel v vašo Qlandio in s seboj prinaša cel kup presenečenj, s katerimi boste popestrili praznične dni sebi in svojim najdražjim. Poiščite ideje za prikupna darila, tudi taka, ki jih lahko naredite sami (in fantastično dišijo), oblecite se za slavnostno odštevanje in pokukajte med trike, kako uspešno uskladiti še zadnje obveznosti in zabavo. Vsi gurmani boste med prazničnimi recepti zagotovo našli nekaj za razvajanje svojih brbončic, pozabili pa nismo niti na naše male štirinožce z nasveti, kako tudi njim polepšati praznike.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Kranj