Qlandia
Dnevi za družino v OVS
Z NAKUPOM 2 KOSOV SI ZAGOTOVITE 20%* POPUSTA!

Igriva kombinacija: novi trendi za celotno družino. Naj gre za sprošcene srajce, jakne za katero koli vreme ali kul hlače - z nami boste vsi pripravljeni na jesen.

Tu bodo vsi družinski člani našli svoje najljubše kose!
*Akcija velja od 13.9. do 26.9.2017 v vseh trgovinah OVS v Sloveniji. Pri nakupu enega izdelka iz otroške kolekcije in enega izdelka iz ženske ali moške kolekcije prejmete 20% popusta.
Izvzeti so znižani izdelki, multipaketi, modni nakit in darilne kartice.
Akcija ni združljiva z drugimi akcijami/popusti.
Ne velja za spletne nakupe.
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Ste v svoji Qlandii že zagledali nov QL magazin Mini? Ne, to ni magazin za naše najmlajše obiskovalce, čeprav se v njem najdejo simpatično QL vsebine tudi zanje, temveč manjša, krajša in bolj ekspresna različica QL magazina, ki jo boste z veseljem prebrali, ko boste imeli 5 minut časa.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Kranj