Qlandia
Znamka meseca ZWEI v BAGS&MORE
Zwei – znamka meseca aprila – blagovna znamka mladih in mladih po srcu.
Izčiščeni dizajni, čudovite barvne kombinacije in kakovostni materiali pričajo o kreativnosti in drznosti. Pokažite svoj pravi karakter. Izberite ZWEI.

Za lažjo odločitev vam v mesecu aprilu nudimo do 30 % popusta, za vas pa imamo pripravljena tudi presenečenja. 

Ponudbo preverite v naših poslovalnicah in v spletni trgovini.

Najnovejša kolekcija znamke Zwei predstavlja poosebljeno lahkotnost bivanja in razgibanega načina življenja. Preverite dovršene modele torbic in nahrbtnikov za prosti čas – še posebej navdušeni boste vsi, ki se po mestu prevažate s kolesom.
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Ste v svoji Qlandii že zagledali nov QL magazin Mini? Ne, to ni magazin za naše najmlajše obiskovalce, čeprav se v njem najdejo simpatično QL vsebine tudi zanje, temveč manjša, krajša in bolj ekspresna različica QL magazina, ki jo boste z veseljem prebrali, ko boste imeli 5 minut časa.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Kranj