Qlandia
Znamka meseca ZWEI v BAGS&MORE
Zwei – znamka meseca aprila – blagovna znamka mladih in mladih po srcu.
Izčiščeni dizajni, čudovite barvne kombinacije in kakovostni materiali pričajo o kreativnosti in drznosti. Pokažite svoj pravi karakter. Izberite ZWEI.

Za lažjo odločitev vam v mesecu aprilu nudimo do 30 % popusta, za vas pa imamo pripravljena tudi presenečenja. 

Ponudbo preverite v naših poslovalnicah in v spletni trgovini.

Najnovejša kolekcija znamke Zwei predstavlja poosebljeno lahkotnost bivanja in razgibanega načina življenja. Preverite dovršene modele torbic in nahrbtnikov za prosti čas – še posebej navdušeni boste vsi, ki se po mestu prevažate s kolesom.
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Praznični QL magazin je že prišel v vašo Qlandio in s seboj prinaša cel kup presenečenj, s katerimi boste popestrili praznične dni sebi in svojim najdražjim. Poiščite ideje za prikupna darila, tudi taka, ki jih lahko naredite sami (in fantastično dišijo), oblecite se za slavnostno odštevanje in pokukajte med trike, kako uspešno uskladiti še zadnje obveznosti in zabavo. Vsi gurmani boste med prazničnimi recepti zagotovo našli nekaj za razvajanje svojih brbončic, pozabili pa nismo niti na naše male štirinožce z nasveti, kako tudi njim polepšati praznike.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Kranj