Qlandia
Čuten Guess nakit za vse priložnosti v Slowatch
Čutna pomladna cvetlica potonika je zaznamovala zimsko kolekcijo Guess nakita. 
Precizno izdelan nakit v zlati barvi, ki je dodatno oplemeniten s Swarovski kristali, je idealen dodatek večerni ali glamurozni novoletni opravi. Za bolj drzna Guess dekleta pa tudi spremljevalec dnevnih »stylingov«. Guess nakit je na voljo v prodajalnah Slowatch po Sloveniji in v spletni trgovini www.slowatch.si.

Cena verižice: 99,00 €, več >>

Cena uhanov: 39,00 €, več >>

QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Ste v svoji Qlandii že zagledali nov QL magazin Mini? Ne, to ni magazin za naše najmlajše obiskovalce, čeprav se v njem najdejo simpatično QL vsebine tudi zanje, temveč manjša, krajša in bolj ekspresna različica QL magazina, ki jo boste z veseljem prebrali, ko boste imeli 5 minut časa.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Kranj