Qlandia
Dodatno znižane cene v Vitapurju
Vitapur vas od 7.11. do 12.11. vabi na Singles Day v njihove trgovine, kjer bodo vsi, tudi že znižani izdelki na voljo z dodatnim 11 % popustom!

Pa kaj je to Singles Day?

Februar je tradicionalni mesec zaljubljencev in vsi vemo, da se na prehodu v pomlad ženijo ptički. Toda število samskih naj bi po vsem svetu naraščalo – in prav je, da tudi njiohovo svobodo obeležimo s posebnim praznikom.

Dan samskih se je začel v prvih letih 90. let prejšnjega stoletja v univerzitetnem naselju Nanjing na Kitajskem, kjer so štirje mladi študentje prvič organizirali dogodke in druženja, da bi prekinili z monotonostjo samskega življenja. 11. 11. so izbrali zato, ker štiri enice simbolizirajo štiri samske ljudi.

Njihova ideja je padla na plodna tla, saj se je praznik prek družabnih omrežij kmalu razširil po vsej državi in prestopil v globalno zavest kot razlog za praznovanje. Še vedno zelo hitro pridobiva na popularnosti v medijih in kulturi. Na ta dan gredo samski na slepe zmenke in se družijo na zabavah. Z malo sreče bodo že naslednje leto Singles Day preživeli v dvoje!

11. 11. ni samo dan samskih, ampak tudi dan SUPER popustov

Na Singles Day praznujejo vsi, tudi vezani. Na Kitajskem so poroke na 11. novembra postale izredno popularne. A praznik se je razširil po vsem svetu tudi z velikim uspehom v spletni trgovini Alibaba. Prodaja je leta 2017 prehitela zaslužke črnega petka in Singles Day je tako postal največji nakupovalni praznik na svetu.

Singles Day je odlična priložnost za predpraznične nakupe in mala razvajanja! In ta poseben dan bodo proslavili tudi v trgovini Vitapur. Vsi, tudi že znižani izdelki bodo od 7.11. do 12.11.2018 znižani za kar dodatnih 11%. S tem si lahko pravi vsi - stari, mladi, samski, zaljubljeni, poročeni ali na koruzi - privoščite nekaj lepega v sivih jesenskih dneh.
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Praznični QL magazin je že prišel v vašo Qlandio in s seboj prinaša cel kup presenečenj, s katerimi boste popestrili praznične dni sebi in svojim najdražjim. Poiščite ideje za prikupna darila, tudi taka, ki jih lahko naredite sami (in fantastično dišijo), oblecite se za slavnostno odštevanje in pokukajte med trike, kako uspešno uskladiti še zadnje obveznosti in zabavo. Vsi gurmani boste med prazničnimi recepti zagotovo našli nekaj za razvajanje svojih brbončic, pozabili pa nismo niti na naše male štirinožce z nasveti, kako tudi njim polepšati praznike.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Kranj