Qlandia
Miklavževi dnevi: Po darila v Vitapur!
Kmalu bo potresel Miklavž, zato tudi v Vitapurju nismo pozabili na otroke. Preverite ugodnosti za Miklavževe nakupe!
Od 29. 11. do 3. 12. 2018 boste lahko po izjemno ugodnih cenah nakupovali najboljše izdelke za spanje vaših najmlajših, v akciji pa so tudi kakovostni kopalni plašči Svilanit in pestra izbira kock za sestavljanje.

5 najboljših Miklavževih ponudb izdelkov za otroke:

  • Prihrani 60 % za otroške kocke za sestavljanje Kiddo – ŽE ZA 1,96 €
  • Prihrani 50 % za otroški vzglavnik iz spominske pene Hitex MemoDream – SAMO 17,45€
  • Prihrani 40 % za otroške kopalne plašče Svilanit – ŽE ZA 17,94 €
  • Prihrani 40 % za otroško potovalno blazino – SAMO 14,94 €
  • Prihrani 30 % za otroško ležišče Hitex Junior Bamboo – SAMO 62,93 €

Ugodne ponudbe vas čakajo v trgovini Vitapur! Če otroške izdelke naročite v spletni trgovini, pa dobite do 3. 12. 2018 še BREZPLAČNO dostavo.
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Praznični QL magazin je že prišel v vašo Qlandio in s seboj prinaša cel kup presenečenj, s katerimi boste popestrili praznične dni sebi in svojim najdražjim. Poiščite ideje za prikupna darila, tudi taka, ki jih lahko naredite sami (in fantastično dišijo), oblecite se za slavnostno odštevanje in pokukajte med trike, kako uspešno uskladiti še zadnje obveznosti in zabavo. Vsi gurmani boste med prazničnimi recepti zagotovo našli nekaj za razvajanje svojih brbončic, pozabili pa nismo niti na naše male štirinožce z nasveti, kako tudi njim polepšati praznike.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Kranj