Qlandia
Večji nakup, večji MEGA bonus prihranek v Vitapurju
Ujemite zadnje dni finalnih odprodaj do -70% in osvojite MEGA bonus prihranek!
V času finalnih odprodaj sezonskih izdelkov smo za vas pripravili prav poseben ZIMSKI MEGA BONUS. Med 18. februarjem in 4. marcem 2019 ob vsakem nakupu nad 50 eurov prejmete dodaten popust, ki ga vnovčite pri naslednjem nakupu.

Izkoristite še ZADNJE DNI finalnih odprodaj s popusti do 70 % in še dodatno prihranite z MEGA bonusom. MEGA bonus bo izpisan na računu po opravljenem nakupu v vseh trgovinah Vitapur, spletni trgovini vitapur.si ali preko telefonskega naročila na 03 757 14 40.

Kaj pridobite z nakupom?

  • Ob nakupu nad 50 € pridobite 5 € MEGA bonusa.
  • Ob nakupu nad 100 € pridobite 10 € MEGA bonusa.
  • Ob nakupu nad 200 € pridobite 20 € MEGA bonusa.
  • Ob nakupu nad 500 € pridobite 50 € MEGA bonusa.

Kako unovčite MEGA BONUS?

MEGA bonus lahko unovčite do 13. marca 2019. Popust v dobljeni vrednosti je unovčljiv v celoti in ob enkratnem nakupu, ki presega vrednost MEGA bonusa.

Unovčenje bonusa je mogoče ob naslednjem nakupu:
  • v trgovinah Vitapur (v trgovini pred plačilom kupon z MEGA bonusom predložite prodajalcu), 
  • v spletni trgovini vitapur.si (kodo kupona vpišite v košarici v polje »Koda za popust«) ali
  • prek telefonske številke 03 757 14 40 (kodo kupona sporočite svetovalcu).

Kuponi za MEGA bonus se med seboj ne seštevajo. Višina popusta ni izplačljiva v gotovini.
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Praznični QL magazin je že prišel v vašo Qlandio in s seboj prinaša cel kup presenečenj, s katerimi boste popestrili praznične dni sebi in svojim najdražjim. Poiščite ideje za prikupna darila, tudi taka, ki jih lahko naredite sami (in fantastično dišijo), oblecite se za slavnostno odštevanje in pokukajte med trike, kako uspešno uskladiti še zadnje obveznosti in zabavo. Vsi gurmani boste med prazničnimi recepti zagotovo našli nekaj za razvajanje svojih brbončic, pozabili pa nismo niti na naše male štirinožce z nasveti, kako tudi njim polepšati praznike.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Kranj