Qlandia
Velika akcija brisač Svilanit
V trgovini Vitapur zamenjajte svojo staro brisačo za novo brisačo Svilanit že za 1 €. Zbrane brisače bodo podelili zavetiščema za živali Horjul in Maribor.
V petek, 15. 3. in v soboto, 16. 3. 2019, v trgovine Vitapur po Sloveniji prinesite katerokoli staro brisačo, v zameno pa boste prejeli novo brisačo Svilanit Prima z doplačilom 1, 3 ali 6 €. Ena oseba lahko prinese samo eno svojo staro brisačo in prejme samo eno novo brisačo Svilanit Prima.
STARO za NOVO
Kdaj? V petek, 15. 3. in v soboto, 16. 3. 2019.
Kje? V vseh trgovinah Vitapur in trgovini Svilanit Outlet Kamnik.

Vaša stara brisača
+ doplačilo 1 € = NOVA 30 x 50 cm
+ doplačilo 3 € = NOVA 50 x 100 cm
+ doplačilo 6 € = NOVA 70 x 140 cm

Vse zbrane stare brisače bodo podarili zavetišču za živali Horjul in zavetišču za živali Maribor. Tako bodo živali spale na udobni in mehki podlagi, obenem pa bo omogočena ponovno uporabo obrabljenega tekstila, ki bi sicer najverjetneje predčasno romal v smeti.

NE ZAMUDITE velike menjave brisač STARO za NOVO v svojem kraju!
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Ste v svoji Qlandii že zagledali nov QL magazin Mini? Ne, to ni magazin za naše najmlajše obiskovalce, čeprav se v njem najdejo simpatično QL vsebine tudi zanje, temveč manjša, krajša in bolj ekspresna različica QL magazina, ki jo boste z veseljem prebrali, ko boste imeli 5 minut časa.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Kranj