Qlandia

Vitapur podarja vzglavnike. Podari ga tudi ti!

V času od 26. 3. do 7. 5. 2019 lahko vse vzglavnike kupiš s 50 % popustom. POL vzglavnika KUPIŠ, POL ti ga PODARIMO!

Pri Vitapurju že tretjo pomlad ozaveščamo o zdravem spanju. Ponovno smo s tabo, da skrb za zdrav spanec prenesemo nate, na tvojo družino, prijatelje, skratka na ljudi vseh generacij.

Prvi korak do udobnega in zdravega spanca je izbira ustreznega vzglavnika. Zato bomo v naslednjih 42 dneh, od 26. 3. do 7. 5. 2019, po vsej Sloveniji ozaveščali o zdravem spanju, vzdrževanju in higieni vzglavnikov ter o priporočljivi menjavi vzglavnikov vsaj na vsaka 3 leta.

Kaj vse se bo dogajalo v 42 dneh?

Dobrodelnost z Anino zvezdico

Pri Vitapurju podpiramo dobrodelnost, zato že tradicionalno sodelujemo z dobrodelno organizacijo Anina zvezdica: za vsakih 20 prodanih vzglavnikov bomo 1 vzglavnik podarili.

Natečaj za izbor kralja Vitapur vzglavnikov

Podajamo se na kraljevsko pot po nakupovalnih centrih po vsej Sloveniji. V okviru natečaja bomo iskali kralja Vitapur vzglavnikov, ki bo v prihodnje skupaj z nami ozaveščal o pomenu zdravega in boljšega spanja. Vabljen, da se nam pridružiš, zasedeš kraljevski prestol in se fotografiraš z najljubšim Vitapur vzglavnikom. Čakajo te bogate nagrade! Spremljaj, da ne zgrešiš napovedi dogodka v tvojem kraju!

POL vzglavnika KUPIŠ, POL ti ga PODARIMO!

V obdobju od 26. 3. do 7. 5. 2019 bo v vseh trgovinah Vitapur po Sloveniji, na www.vitapur.si in na telefonski številki 03 757 14 40 potekala prodajna akcija: POL vzglavnika KUPIŠ, POL ti ga PODARIMO. Pridi v trgovino Vitapur po svojega!

Izpolnite skrito željoIzpolnite skrito željo
IZBERITE VREDNOST
IZBERITE TIP DARILNE KARTICE
Že imate svojo QL kartico?
Že imate svojo QL kartico?