Qlandia
Vitapur podarja vzglavnike. Podari ga tudi ti!
V času od 26. 3. do 7. 5. 2019 lahko vse vzglavnike kupiš s 50 % popustom. POL vzglavnika KUPIŠ, POL ti ga PODARIMO!

Pri Vitapurju že tretjo pomlad ozaveščamo o zdravem spanju. Ponovno smo s tabo, da skrb za zdrav spanec prenesemo nate, na tvojo družino, prijatelje, skratka na ljudi vseh generacij.

Prvi korak do udobnega in zdravega spanca je izbira ustreznega vzglavnika. Zato bomo v naslednjih 42 dneh, od 26. 3. do 7. 5. 2019, po vsej Sloveniji ozaveščali o zdravem spanju, vzdrževanju in higieni vzglavnikov ter o priporočljivi menjavi vzglavnikov vsaj na vsaka 3 leta.

Kaj vse se bo dogajalo v 42 dneh?

Dobrodelnost z Anino zvezdico

Pri Vitapurju podpiramo dobrodelnost, zato že tradicionalno sodelujemo z dobrodelno organizacijo Anina zvezdica: za vsakih 20 prodanih vzglavnikov bomo 1 vzglavnik podarili.

Natečaj za izbor kralja Vitapur vzglavnikov

Podajamo se na kraljevsko pot po nakupovalnih centrih po vsej Sloveniji. V okviru natečaja bomo iskali kralja Vitapur vzglavnikov, ki bo v prihodnje skupaj z nami ozaveščal o pomenu zdravega in boljšega spanja. Vabljen, da se nam pridružiš, zasedeš kraljevski prestol in se fotografiraš z najljubšim Vitapur vzglavnikom. Čakajo te bogate nagrade! Spremljaj, da ne zgrešiš napovedi dogodka v tvojem kraju!

POL vzglavnika KUPIŠ, POL ti ga PODARIMO!

V obdobju od 26. 3. do 7. 5. 2019 bo v vseh trgovinah Vitapur po Sloveniji, na www.vitapur.si in na telefonski številki 03 757 14 40 potekala prodajna akcija: POL vzglavnika KUPIŠ, POL ti ga PODARIMO. Pridi v trgovino Vitapur po svojega!

QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
V Qlandii vas že čaka sveža številka QL magazina STYLE, polna svežih QL modnih trendov, novosti in idej za bolj hladne jesenske in zimske dni. »Ta dolg« magazin, kot mu pri nas rečemo, prinaša vse najboljše, kar vam je na voljo v nakupovalnih centrih Qlandia. Pobrskajte po izjemnih modnih kosih novih kolekcij za jesen in zimo 2019/2020, poiščite idejo ali dve za aktivnosti v družbi najmlajših, odkrijte najboljše iz sveta tehnologije in še in še.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Kranj