Qlandia
Vitapur preoblači spalnice: vsa posteljnina 1+1 GRATIS
Od srede, 17. 4., do sobote, 20. 4. 2019, v trgovini Vitapur dobite 2 posteljnini za ceno 1. 

Kombinirate lahko različne posteljnine, barve, vzorce in dimenzije.
Izbirajte med pestro ponudbo bombažnih in bombažno-satenastih posteljnin, ki jih krasijo čudovite pomladne barve in vzorci za popolno preobrazbo vaše spalnice. Letos kraljujejo cvetlični vzorci in modne vzporedne linije v različnih barvah.

Za vsak okus se nekaj najde, 100 % bombažna tkanina pa je nežna tudi do občutljive kože. Bombaž je nežen, zračen in odvaja vlago od vaše kože. Z bombažno tkanino boste doživeli popolno razvajanje in občutili svežino, ki je sintetične tkanine ne premorejo.

Zakaj izbrati posteljnino Vitapur?

Ker je izdelana iz naravnih tkanin, barve so obstojne, enostavna je za vzdrževanje, zapira pa se s priročno zadrgo.

Ob nakupu posteljnine vas čaka še posebna ugodnost: vse napenjalne rjuhe so vam na voljo kar 20 % ceneje.

QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Praznični QL magazin je že prišel v vašo Qlandio in s seboj prinaša cel kup presenečenj, s katerimi boste popestrili praznične dni sebi in svojim najdražjim. Poiščite ideje za prikupna darila, tudi taka, ki jih lahko naredite sami (in fantastično dišijo), oblecite se za slavnostno odštevanje in pokukajte med trike, kako uspešno uskladiti še zadnje obveznosti in zabavo. Vsi gurmani boste med prazničnimi recepti zagotovo našli nekaj za razvajanje svojih brbončic, pozabili pa nismo niti na naše male štirinožce z nasveti, kako tudi njim polepšati praznike.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Kranj