Qlandia
Samo 5 dni: Vse odeje 1+1 GRATIS v Vitapurju
Od četrtka, 9. 5. 2019, do ponedeljka, 13. 5. 2019, v trgovini Vitapur poteka akcija 1+1 gratis na vse odeje. 2 odeji tako lahko dobite že za 39,90 €.
Izbirajte med pestro ponudbo poletnih, celoletnih in zimskih odej z naravnimi ali sintetičnimi polnili!

Vitapurjevi nasveti pri izbiri odeje:

  1. Kakšna temperatura vam med spanjem najbolj ustreza? Če vam je rado vroče, izberite tanjšo odejo. Če pa vas rado zebe, sezite po debelejši odeji.
  2. Kakšna naj bo dimenzija odeje? Izberite jo glede na vašo telesno višino in velikost vaše postelje. Za popolno udobje naj bo odeja večja od vaše postelje.
  3. Kakšno naj bo polnilo odeje? Izbirate lahko med sintetičnimi in naravnimi polnili. Naravna polnila kot so puh, svila, volna ali bambusova vlakna poskrbijo za odlično zračnost in zagotavljajo vrhunske toplotne značilnosti odeje. Sintetična polnila so na drugi strani zelo enostavna za vzdrževanje, po mehkobi in toploti pa se kosajo tudi z odejami iz naravnih materialov.
Izkoristite ugodnost in prihranite pri nakupu poletnih, celoletnih in zimskih odej. 

Akcija 1+1 GRATIS na vse odeje velja samo do 13. 5. 2019 v vseh trgovinah Vitapur!

QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Praznični QL magazin je že prišel v vašo Qlandio in s seboj prinaša cel kup presenečenj, s katerimi boste popestrili praznične dni sebi in svojim najdražjim. Poiščite ideje za prikupna darila, tudi taka, ki jih lahko naredite sami (in fantastično dišijo), oblecite se za slavnostno odštevanje in pokukajte med trike, kako uspešno uskladiti še zadnje obveznosti in zabavo. Vsi gurmani boste med prazničnimi recepti zagotovo našli nekaj za razvajanje svojih brbončic, pozabili pa nismo niti na naše male štirinožce z nasveti, kako tudi njim polepšati praznike.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Kranj