Qlandia
Nova kolekcija PANDORA Dream away
Avantura kot inspiracija.

To sezono se inspiracija za nakit črpa, globalno iz vseh delov sveta. Oblikovanje navaja iskanje novih dogodivščin in avantur. Nova razkošna kolekcija je začela rasti skozi svet različnih kultur in zgodb o barvah, teksturah in oblikovanju, ki poudarjajo doživetje. V tej sezoni naj svet postane vaše igrišče. Poigrajte se z oblikami in vzorci, da oblikujete svoj svetovni stil.

QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Ste v svoji Qlandii že zagledali nov QL magazin Mini? Ne, to ni magazin za naše najmlajše obiskovalce, čeprav se v njem najdejo simpatično QL vsebine tudi zanje, temveč manjša, krajša in bolj ekspresna različica QL magazina, ki jo boste z veseljem prebrali, ko boste imeli 5 minut časa.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Kranj