Qlandia
Aktivno! Z Lisca Cheek Energy

Med 9. in 19. 9. 2019 vas Lisca razvaja z 20% popustom na športna oblačila Lisca Cheek Energy.

Je tudi vam najpomembneje, da je aktivno perilo udobno in zagotavlja dobro podporo? A kljub temu želite, da je lepo in stilizirano, da ste v njem resnično samozavestni? Potem je kolekcija športnega perila Energy iz Lisce gotovo prava za vas – udobna, zračna in seksi. Novo aktivno perilo je oblikovano iz najsodobnejšega materiala, ki odvaja vlago stran od kože. Kombinacija mikrovlaken in mreže zagotavlja maksimalno zračnost in prijeten občutek na koži kljub potenju.

In če potrebujete dodaten razlog, da začnete športati – med 9. in 19. 9. 2019 vas Lisca razvaja z 20% popustom na športna oblačila Lisca Cheek Energy.

Preverite, kako ste lahko aktivni in modni hkrati v prodajalni Lisca.

QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Praznični QL magazin je že prišel v vašo Qlandio in s seboj prinaša cel kup presenečenj, s katerimi boste popestrili praznične dni sebi in svojim najdražjim. Poiščite ideje za prikupna darila, tudi taka, ki jih lahko naredite sami (in fantastično dišijo), oblecite se za slavnostno odštevanje in pokukajte med trike, kako uspešno uskladiti še zadnje obveznosti in zabavo. Vsi gurmani boste med prazničnimi recepti zagotovo našli nekaj za razvajanje svojih brbončic, pozabili pa nismo niti na naše male štirinožce z nasveti, kako tudi njim polepšati praznike.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Kranj