Qlandia
Novo v Optiki Aleksandra

Obiščite Optiko Aleksandra, kjer vam do 31. decembra 2019 ponujajo brezplačni okulistični pregled.

Se pogosto spopadate z utrujenimi očmi, glavobolom ali z občutkom pritiska v očesu?

Imate težave z branjem, s slabšim nočnim vidom ali težavnejšim prilagajanjem oči pri prehodu s teme na svetlo? Ne odlašajte in si končno vzemite čas za pregled vida. 


Če želite okulistični pregled opraviti v Optiki Aleksandra, so trenutno na voljo termini:

  • Qlandia Kranj             7.12., 10.12. in 13.12.2019
  • Qlandia Kamnik          9.12., in 16.12.2019
  • Qlandia Nova Gorica    6.12., in 13.12.2019.

Informacije na brezplačni številki 080 1331 ali www.optika-aleksandra.si.

QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Praznični QL magazin je že prišel v vašo Qlandio in s seboj prinaša cel kup presenečenj, s katerimi boste popestrili praznične dni sebi in svojim najdražjim. Poiščite ideje za prikupna darila, tudi taka, ki jih lahko naredite sami (in fantastično dišijo), oblecite se za slavnostno odštevanje in pokukajte med trike, kako uspešno uskladiti še zadnje obveznosti in zabavo. Vsi gurmani boste med prazničnimi recepti zagotovo našli nekaj za razvajanje svojih brbončic, pozabili pa nismo niti na naše male štirinožce z nasveti, kako tudi njim polepšati praznike.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Kranj