Qlandia
Nova PANDORA kolekcija
Predstavljamo Vam kolekcijo Pandora My True Colours.
Nova PANDORA kolekcijaBarve vzbujajo razpoloženje in čustva, zaradi česar se počutimo mirne ali polne energije, igrive ali zamišljene. Izkoristite pozitivne barvne učinke v tej sezoni z našo kolekcijo prstanov Pandora My True Colours. Biserna silhueta našega dizajna Purely Pandora je brezčasna in moderna, medtem ko barva zaseda osrednji del prstana. Vsaka barva kamna ima drugačen pomen; označuje vašo osebno identiteto ali predstavlja nekoga ali nekaj, kar imate radi. 

Iz naše kolekcije Pandora My True Colors izberite barvo, ki Vas opisuje. - My True Colours
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Praznični QL magazin je že prišel v vašo Qlandio in s seboj prinaša cel kup presenečenj, s katerimi boste popestrili praznične dni sebi in svojim najdražjim. Poiščite ideje za prikupna darila, tudi taka, ki jih lahko naredite sami (in fantastično dišijo), oblecite se za slavnostno odštevanje in pokukajte med trike, kako uspešno uskladiti še zadnje obveznosti in zabavo. Vsi gurmani boste med prazničnimi recepti zagotovo našli nekaj za razvajanje svojih brbončic, pozabili pa nismo niti na naše male štirinožce z nasveti, kako tudi njim polepšati praznike.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Kranj