Darilni boni Qlandia - Qlandia

Darilni boni Qlandia

Adijo darilni boni Qlandia. Pozdravljena Darilna kartica Qlandia!

V letu 2018 smo se poslovili od darilnih bonov Qlandia. Papirnate bone je nadomestila Darilna kartica Qlandia – še bolj praktična, priročna ter s številnimi možnostmi za personalizacijo. Izbirate lahko med vnaprej pripravljenimi motivi ali izdelate svojo kartico z unikatnim motivom in posvetilom. Nanjo lahko naložite poljubno vsoto med 20 in 300 € in, kar je najboljše, naročite jo lahko kar prek spleta.

Preverite, kaj vse vam ponuja Darilna kartica Qlandia na www.qlandia-kartica.si.
Imate še darilne bone Qlandia?
S 1. 1. 2019 darilnih bonov Qlandia ni več mogoče unovčiti v naših prodajalnah in lokalih. Vendar brez skrbi! Neporabljene bone lahko na INFO točkah Spar in Interspar v vseh nakupovalnih centrih Qlandia BREZPLAČNO ZAMENJATE za Darilno kartico Qlandia z neomejenim rokom trajanja. Denarna vrednost darilnih bonov se prenese na darilno kartico.
Izjeme, kjer unovčenje darilnih bonov Qlandia ni mogoče

- Loterija Slovenije,
- bančne in finančne točke,
- promocijske prodajalne (stojnice),
- Jysk,
- določene trgovine v Qlandii Krško: Trgovina Norma, Refan, Relax Turizem, M Art

Obvestilo
Izdajatelj in upravljalec darilnih bonov Qlandia, družba BTC d.d., Šmartinska 152, 1000 Ljubljana, obvešča, da so darilni boni Qlandia z navedenim datumom veljavnosti do 31. 12. 2014 (izdajatelj Hypo Leasing d.o.o.) in do 31. 12. 2015 do nadaljnjega veljavni in jih lahko vnovčite v trgovinah/lokalih nakupovalnih centrov Qlandia razen izjem, kjer unovčenje bonov ni mogoče. Postopek unovčenja tovrstnih bonov poteka preko upravitelja nakupovalnega centra v sodelovanju z trgovino in traja približno 1 mesec. 
Izpolnite skrito željoIzpolnite skrito željo
IZBERITE VREDNOST
IZBERITE TIP DARILNE KARTICE
Že imate svojo QL kartico?
Že imate svojo QL kartico?