Qlandia
Rimmel Bus Tour
V petek, 9. septembra 2106,  se nam ob 12. uri pridruži  na znamenitem angleškem avtobusu legendarne znamke ličil Rimmel iz Londona, ki te bo čakal pred trgovskim centrom Qlandia v Kranju! 
Rimmelove umetnice ličenja te bodo brezplačno naličile z izbranimi trendovskimi ličili!

Pozor! Samo na dan dogodka bo v poslovalnici DM Qlandia v Kranju veljal poseben 25 odstotni popust na vse izdelke znamke Rimmel!
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
V Qlandii vas že čaka sveža številka QL magazina STYLE, polna svežih QL modnih trendov, novosti in idej za bolj hladne jesenske in zimske dni. »Ta dolg« magazin, kot mu pri nas rečemo, prinaša vse najboljše, kar vam je na voljo v nakupovalnih centrih Qlandia. Pobrskajte po izjemnih modnih kosih novih kolekcij za jesen in zimo 2019/2020, poiščite idejo ali dve za aktivnosti v družbi najmlajših, odkrijte najboljše iz sveta tehnologije in še in še.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Kranj