Qlandia
Brezplačno ličenje!
V soboto, 8.oktobra je v Qlandii Kranj dan povsem modno obarvan. Dnevu mode se bosta pridružila tudi Kaniva in Čedno dekle. V Qlandii Kranj vas bodo  od 13. ure dalje naličili zastonj.

LPG Endermologie by KANIVA.
Z začetkom letošnjega leta smo odprli nov estetsko terapevtski LPG salon, ki se nahaja v Poslovni coni A10 v Šenčurju. Smo certificirani LPG studio.
LPG je neinvazivna rešitev za lepoto, zdravje in kljubovanje starosti in prehitremu tempu življenja, ki v celoti spoštuje kožo in naravno ravnovesje vašega telesa.

Za vse podrobnejše informacije obiščite našo spletno stran.

Za obiskovalke pripravljamo posebne nagrade.

Do 13.00 ure brezplačen make-up za obiskovalke – lepotni salon ČEDNO DEKLE

Kozmetični salon Čedno dekle iz Šenčurja 100% poskrbi za vašo urejenost, dobro počutje in izgled! 

QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Čeprav so trenutne razmere vse prej kot običajne, se je cvetoča pomlad prikradla v mesto in okolico ter s seboj prinesla srečo in veselje s soncem obsijanih toplih dnih. Svežino in razigranost pomladi smo vnesli tudi v novo številko QL magazina Mini. S pomladnim QL magazinom vam želimo vsaj malo razbremeniti dan in vas z lahkotnim branjem zazibati v prijetno pomlad. Poiščite nasvete za sijočo polt, poskusite naš recept za trendovski poke bowl, rešite nagradno križanko in z nasmehom stopite v sončne dni.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Kranj