Qlandia
Brezplačno ličenje!
V soboto, 8.oktobra je v Qlandii Kranj dan povsem modno obarvan. Dnevu mode se bosta pridružila tudi Kaniva in Čedno dekle. V Qlandii Kranj vas bodo  od 13. ure dalje naličili zastonj.

LPG Endermologie by KANIVA.
Z začetkom letošnjega leta smo odprli nov estetsko terapevtski LPG salon, ki se nahaja v Poslovni coni A10 v Šenčurju. Smo certificirani LPG studio.
LPG je neinvazivna rešitev za lepoto, zdravje in kljubovanje starosti in prehitremu tempu življenja, ki v celoti spoštuje kožo in naravno ravnovesje vašega telesa.

Za vse podrobnejše informacije obiščite našo spletno stran.

Za obiskovalke pripravljamo posebne nagrade.

Do 13.00 ure brezplačen make-up za obiskovalke – lepotni salon ČEDNO DEKLE

Kozmetični salon Čedno dekle iz Šenčurja 100% poskrbi za vašo urejenost, dobro počutje in izgled! 

QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
V Qlandii vas že čaka sveža številka QL magazina STYLE, polna svežih QL modnih trendov, novosti in idej za bolj hladne jesenske in zimske dni. »Ta dolg« magazin, kot mu pri nas rečemo, prinaša vse najboljše, kar vam je na voljo v nakupovalnih centrih Qlandia. Pobrskajte po izjemnih modnih kosih novih kolekcij za jesen in zimo 2019/2020, poiščite idejo ali dve za aktivnosti v družbi najmlajših, odkrijte najboljše iz sveta tehnologije in še in še.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Kranj